Μύκονος: Δέσμευσαν το πολυτελές τζιπ γνωστού εφοπλιστή

Μύκονος: Δέσμευσαν το πολυτελές τζιπ γνωστού εφοπλιστή

Έφερε πινακίδες ΔΟΚ που χρησιμοποιούν μόνοι οι έμποροι αυτοκινήτων για να επιδεικνύουν τα αυτοκίνητα που έχουν προς πώληση

mikonos-nisi
Στη δέσμευση πολυτελούς τζιπ γνωστού εφοπλιστή προχώρησε η αστυνομία στη Μύκονο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, ο εφοπλιστής που διατηρεί πολυτελή βίλα στη Μύκονο, είχε φέρει στην Ελλάδα από το εξωτερικό το μαύρο Jeep Wrangler για να το εκτελωνίσει. Ενώ κατέθεσε αίτηση εκτελωνισμού και προσδιορίστηκαν περίπου 20.000 ευρώ για την ταξινόμηση του οχήματος, αιτήθηκε και στην επιτροπή ιστορικού τέλους να μειωθεί η αξία του τέλους ταξινόμησης.

Το αυτοκίνητο έπρεπε να μείνει σταθμευμένο στο χώρο που είχε δηλώσει κατά την άφιξη του. Ωστόσο στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την σύσταση της επιτροπής, έληξαν οι πινακίδες «τσόλ» που του είχαν διατεθεί απο το εξωτερικό για έρθει στην Ελλάδα.

Τότε ο εφοπλιστής, προκειμένου να διευκολυνθεί και να έχει το αυτοκίνητο το καλοκαίρι στη Μύκονο, δανείστηκε πινακίδες ΔΟΚ από έμπορο αυτοκινήτων της Αθήνας ενώ το αυτοκίνητο του χρησιμοποιούσε άτομο του προσωπικού της βίλας.

Όταν, λοιπόν, ο υπάλληλος έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, οδηγήθηκε στο Α.Τ για εξηγήσεις. Οι αρχές προχώρησαν στην προσωρινή δέσμευση του αυτοκινήτου και επέβαλαν το πρόστιμο το οποίο αναγκάστηκε να πληρώσει ο εφοπλιστής προκειμένου να πάρει πίσω το όχημά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης