ΠΟΕΔΗΝ: Ποντίκια στους θαλάμους του νοσοκομείου Κιλκίς

ΠΟΕΔΗΝ: Ποντίκια στους θαλάμους του νοσοκομείου Κιλκίς

«Άκρως επικίνδυνο και ακατάλληλο για ασθενείς» χαρακτηρίζει το κτήριο η ομοσπονδία των εργαζομένων

kilkis-nosokomeio-ena
«Αχούρι» και μάλιστα επικίνδυνο χαρακτηρίζουν το νοσοκομείο Κιλκίς οι εργαζόμενοί του, με αναφορά τους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και για του λόγου τους το αληθές παραθέτουν ένα αδιαμφισβήτητο πειστήριο: νεκρό ποντίκι που εντοπίστηκε σε τμήμα της Α΄πτέρυγας του νοσοκομείου!

pontikia-kilkis-nosokomeio


Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων, το περιστατικό του εντοπισμού του τρωκτικού καταγράφηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019. Ωστόσο, το προσωπικό επέδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά μεταφέροντας τους ασθενείς σε άλλο τμήμα για φιλοξενία.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, η σύμβαση με την εταιρεία που έχει αναλάβει την απολύμανση των χώρων και την εξολόθρευση των τρωκτικών, έληξε τον προηγούμενο μήνα και δεν ανανεώθηκε.

«Αυτό δεν είναι νοσοκομείο, είναι ένα πραγματικό "αχούρι". Τα έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα. Πέφτουν σοβάδες στα κεφάλια των ασεθνών και του προσωπικού. Δεν έχει στατική μελέτη το νοσοκομείο, αν και έχει χτιστεί από το 1937, ούτε πυρασφάλεια, ούτε τίποτα. Είναι άκρως επικίνδυνο και ακατάλληλο για ασθενείς» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ και εγκαλεί για εγκληματικές αβλεψίες τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης