Ψέκασε με σπρέι ηλικιωμένη στο μπαλκόνι της και την ξάφρισε!

Ψέκασε με σπρέι ηλικιωμένη στο μπαλκόνι της και την ξάφρισε!

Ο δράστης πλησίασε στο μπαλκόνι, όπου καθόταν ανυποψίαστη μια ηλικιωμένη και τη νάρκωσε... ψεκάζοντάς την με άγνωστη ουσία, σε περιοχή της Πάτρας

astynomia_pyrgos
Δεν έχει προηγούμενο η θρασύτατη ληστεία που έγινε μέρα - μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Μιντιλογλίου στην Πάτρα, με δράστη έναν άγνωστο ο οποίος πλησίασε στο μπαλκόνι όπου καθόταν ανυποψίαστη μια ηλικιωμένη και τη νάρκωσε... ψεκάζοντάς την με άγνωστη ουσία!

Η 69χρονη ιδιοκτήτρια τα έχασε όταν είδε τον άγνωστο άνδρα να πηδάει πάνω από τον φράχτη του σπιτιού, να ορμάει τρέχοντας προς το μέρος της και να την αιφνιδιάζει ρίχνοντάς της ένα σπρέι με άγνωστη ουσία στο πρόσωπο. Αμέσως έχασε τις αισθήσεις της κι έτσι ο δράστης μπήκε ανενόχλητος στο σπίτι, όπου ερεύνησε όλα τα δωμάτια και άρπαξε δύο κουμπαράδες οι οποίοι είχαν μέσα 1.200 ευρώ!

Όταν η 69χρονη συνήλθε, ο ληστής είχε γίνει καπνός κι έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία που δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, παρ' όλο που ξεκίνησε αναζητήσεις. Την προανάκριση ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, που σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστου και διενεργούν έρευνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης