ΔΕΘ 2019: Το αδιαχώρητο για την ομιλία του Μητσοτάκη στο Βελλίδειο

ΔΕΘ 2019: Το αδιαχώρητο για την ομιλία του Μητσοτάκη στο Βελλίδειο

Φράγματα έχουν στηθεί από νωρίς το απόγευμα στη συμβολή της Εγνατίας με τη Δωδεκανήσου

ΔΕΤΗ3-1024x768
Πλήθος κόσμου έχει συρρεύσει στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» για να παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 84η ΔΕΘ.

ΔΕΤΗ1


Φράγματα έχουν στηθεί από νωρίς το απόγευμα στη συμβολή της Εγνατίας με τη Δωδεκανήσου, με τα μέτρα ασφαλείας να έιναι δρακόντεια.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται ότι θα επισημάνει ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει με σαφές χρονοδιάγραμμα και μεθοδική δουλειά. Αναφερόμενος στους προκατόχους του, δεν θα μιλήσει περί «καμένης γης», αλλά η πολιτική του θα συμπυκνώνεται σε τέσσερις λέξεις «Δεν ξεχνάμε, αλλά προχωράμε».

Ο πρωθυπουργός θα αναφέρει ότι φέτος θα προτάξει την Οικονομία και την Ανάπτυξη, που αποτελούν το «κλειδί» για κάθε βήμα της χώρας.

Κατά την ομιλία του, αναμένεται ότι θα επισημάνει ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει με σαφές χρονοδιάγραμμα και μεθοδική δουλειά. Αναφερόμενος στους προκατόχους του, δεν θα μιλήσει περί «καμένης γης», αλλά η πολιτική του θα συμπυκνώνεται σε τέσσερις λέξεις «Δεν ξεχνάμε, αλλά προχωράμε».

Ο πρωθυπουργός αναμένεται ότι θα αναφερθεί στις επιτυχίες της κυβέρνησης, που έλυσε προβλήματα που χρόνιζαν για μήνες ή και χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης