Πάτρα: Συγκίνηση για τον 19χρονο που πέρασε στην Ιατρική την ώρα που δίνει μάχη με τη λευχαιμία
Την Τρίτη έμαθε στο θάλαμο νοσηλείας του για την τεράστια επιτυχία του στις φετινές Πανελλαδικές, καθώς πέρασε στην Ιατρική Ιωαννίνων με 18. 284 μόρια
Συγκίνηση προκαλεί η περίπτωση του 19χρονου Κωνσταντίνου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με Οξεία Μυελογενή Λευχαιμία.
Την Τρίτη έμαθε στο θάλαμο νοσηλείας του για την τεράστια επιτυχία του στις φετινές Πανελλαδικές, καθώς πέρασε στην Ιατρική Ιωαννίνων με 18.284 μόρια. Κι όλα αυτά την ώρα που δίνει πραγματική μάχη για τη ζωή του.
Όπως αναφέρεται σε διαδικτυακή έκκληση, ο 19χρονος χρειάζεται αίμα και αιμοπετάλια ανεξαρτήτως ομάδας αίματος. Αίμα μπορεί να δοθεί σε οιοδήποτε νοσοκομείο με την ένδειξη «Για τον ασθενή Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο», ενώ αιμοπετάλια μόνο στο ίδιο το νοσοκομείο του Ρίο.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να επιλέξεις το efood market, να κάνεις τα ψώνια σου και σε πολύ λίγο η παραγγελία θα είναι σε εσένα
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.
Σε έναν κόσμο γεμάτο υπερδυνάμεις και ήρωες το να είσαι ο εαυτός σου είναι το πιο επαναστατικό, όπως ανακαλύπτουμε στη σειρά “Extraorindary” από το Disney+, διαθέσιμο και στο Vodafone TV