Τέσσερις κρατούμενοι απέδρασαν σήμερα από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας, όπως διαπιστώθηκε κατά τη μεσημβρινή καταμέτρηση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δραπέτες είναι δύο Αλβανοί, ένας Αιγύπτιος και ένας Μαροκινός.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Πάντως, είναι το δεύτερο περιστατικό απόδρασης στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, μέσα σε λίγες εβδομάδες. Το τελευταίο κρούσμα είχε σημειωθεί στις αρχές Ιουλίου, όταν απέδρασε ο Γιάννης Μιχαηλίδης, γνωστός και ως «τοξοβόλος του Συντάγματος»
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.