Τα γυρνάει ο Μπαλάσκας: Αναφερόμουν σε συμπεριφορές, όχι σε ανθρώπους

Τα γυρνάει ο Μπαλάσκας: Αναφερόμουν σε συμπεριφορές, όχι σε ανθρώπους

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ για την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια και την ΕΔΕ που διέταξε η ΕΛΑΣ γι' αυτές, ο Μπαλάσκας ανέφερε πως «κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση για πολιτικούς λόγους»

mpalaskas
Αναφερόταν σε συμπεριφορές και όχι σε ανθρώπους ξεκαθάρισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Σταύρος Μπαλάσκας σχετικά με τα «σκουπίδια» των Εξαρχείων, μετά την ΕΔΕ που διέταξε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας μάλιστα ότι «κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση για πολιτικούς λόγους».

«Ποτέ δε θα έλεγα ανθρώπους σκόνη ή σκουπίδια» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

«Αν δει κάποιος όλη τη δήλωσή μου θα καταλάβει, γιατί μιλάω για δημοκρατικότητα, λέω ότι οι συνάδελφοί μου έκαναν εξαίρετα τη δουλειά τους, μιλάω για τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους, τους πρόσφυγες, και αν ανατρέξει κάποιος στο Internet θα δει πολλές δηλώσεις μου αντιρατσιστικού χαρακτήρα για αυτούς τους ανθρώπους» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς, κάποιοι προσπάθησαν -προφανώς για πολιτικούς λόγους -στους οποίους εγώ δεν υπόκειμαι, γιατί δεν είμαι ούτε βουλευτής, ούτε πολιτικό πρόσωπο – να δημιουργήσουν μια κατάσταση, η οποία ενδεχομένως να τους χρησίμευε αλλού. Κακώς το έκαναν αυτό διότι εννοώ ότι υπάρχουν συμπεριφορές σκουπίδια και φαίνεται αυτό από τη δήλωσή μου αν κάποιος τη δει ολόκληρη»

Μάλιστα, ανέφερε ότι «ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ πολύ καλά έκανε και διέταξε ΕΔΕ μετά από όλη αυτήν την επίθεση που έγινε από μερικά ΜΜΕ, εφημερίδες και σάιτ. Από εκεί και πέρα καλό είναι μερικές φορές να διευκρινίζεται μερικές φορές τι έχει συμβεί έτσι ώστε να ξέρουμε όλοι και να υπάρχει μια πολυπρισματική διαφάνεια».

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ για την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τεσσάρων υπό κατάληψη κτηρίων στην περιοχή των Εξαρχείων, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε: «Εκκίνησε μια αθόρυβη, νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα, η οποία είναι η αστυνομία, και αυτή σιγά-σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια μέσα από τα Εξάρχεια, προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της αστυνομίας».

Κλείσιμο
Σάλος από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ για την επιχείρηση στα Εξάρχεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης