Δυστύχημα στο Καματερό: Το αυτοκίνητο τίναξε τον 40χρονο σε γειτονική αυλή

Δυστύχημα στο Καματερό: Το αυτοκίνητο τίναξε τον 40χρονο σε γειτονική αυλή

«Άκουσα έναν θόρυβο και βγήκα έξω. Μαζευτηκε κόσμος στο σημείο. Ήρθε και γυναίκα του. Του χάιδευε την πλατη μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Κάποια στιγμή την άκουσα να φωνάζει ότι δεν αναπνέει πια...», είπε στο protothema.gr, κάτοικος του Καματερού

k1
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Καματερού από τη χθεσινή τραγωδία που είχε ως αποτέλεσμα ένας άντρας να χάσει τη ζωή του όταν πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και παρασύρθηκε από ΙΧ.

Ο άτυχος 40χρονος, είχε μόλις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές που έκανε με τη σύζυγό του και τους δύο ανήλικα παιδιά τους. Ομως οι ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές της οικογένειας δεν έμελλε να κρατήσουν για πολύ αφού η επιστροφή τους στην Αθήνα σημαδεύτηκε από μία απίστευτη τραγωδία.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 40χρονος βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια στους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται στη γωνία του σπιτιού του επι της οδού Κωστή Παλαμά. Ωστόσο ο δρόμος για τους πεζούς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος καθώς η πεζοδρόμηση είναι σχεδόν ανύπαρκτη και τα αυτοκίνητα που διασχίζουν τον διπλό κεντρικο δρόμο αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες. Δεν αρκεί παρά μια επίσκεψη στην περιοχή για να διαπιστώσει κανεις την επικινδυνότητα της περιοχής.

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν διερχόμενο όχημα παρέσυρε τον 40χρονο και τον τίναξε στον αέρα και σε μεγάλη απόσταση. Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι το χτυπημένο σώμα του 40χρονου προσγειώθηκε σε γειτονική αυλή.

«Δεν μπορώ να πω πολλά λόγια γιατί είναι σαν το ζω ξανά» λέει κάτοικος του Καματερού φανερά σοκαρισμένη από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε δίπλα στο σπίτι της και είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Κλείσιμο
«Άκουσα έναν θόρυβο και βγήκα έξω. Μαζευτηκε κόσμος στο σημείο. Ήρθε και γυναίκα του. Του χάιδευε την πλατη μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Κάποια στιγμή την άκουσα να φωνάζει ότι δεν αναπνέει πια...», συμπλήρωσε ακόμη μιλώντας στο protothema.gr

Τραυματίστηκε και ο οδηγός του ΙΧ

Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ όμως υπέκυψε στα τραύματα του.

Απο τη σφοδρή συγκρουση τραυματίστηκε και ο οδηγός του ΙΧ. Σύμφωνα, μάλιστα, με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστών για να τον απεγκλωβίσουν.

Να σημειωθεί διενεργείται προανάκριση από το οικείο τμήμα της Τροχαίας με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής ώστε να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης