«IFLY»: Ρονάλντο, Ντε Νίρο, Τομ Χανκς, έχουν πετάξει με την εταιρία του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο

«IFLY»: Ρονάλντο, Ντε Νίρο, Τομ Χανκς, έχουν πετάξει με την εταιρία του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο

Πάρα πολλοί από τους διάσημους όλου του κόσμου είχαν πετάξει με τα ελικόπτερα της εταιρίας του εφοπλιστή Οικονόμου, που διαφημιζόταν για τις αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες της

ifly-piv-ekso
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τομ Χάνκς είναι μεταξύ των διάσημων πελατών της εταιρίας IFLY, ελικόπτερο της οποίας κατέπεσε ανάμεσα από τον Πόρο και τον Γαλατά.

Η εταιρία ανήκει στον εφοπλιστή Σπύρο Οικονόμου και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες στον χώρο, κάτι που αποδεικνύεται και από την πληθώρα των VIPs που την έχουν επιλέξει για τις μετακινήσεις τους στην χώρα μας κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Μάλιστα το site της εταιρίας φιλοξενεί μια σειρά από φωτογραφίες διάσημων, από ηθοποιούς και μοντέλα, μέχρι αθλητές και επιχειρηματίες που έχουν πετάξει με ένα από τα πέντε ελικόπτερα της, ενώ οι ιδιοκτήτες της, τονίζουν ότι κύριο μέλημα τους είναι ο εξονυχιστικός έλεγχος του αεροσκάφους, η συνεχής του παρακολούθηση, η επιλογή πεπειραμένων χειριστών και τεχνικών και η αδιάκοπη εκπαίδευσή τους.

Ο σουπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο χρησιμοποίησε ελικόπτερο της συγκεκριμένης εταιρίας κατά την διάρκεια των μετακινήσεων του από και προς το υπερπολυτελές Costa Navarino. Οι διάσημοι ηθοποιοί, Χιου Τζάκμαν και Τομ Χάνκς έκαναν το ίδιο σε διαφορετικούς προορισμούς, όπως και ο εμβληματικός τραγουδοποιός Μπράιν Φέρυ, καθώς και το «αγγελάκι» της Victoria's Secret Λίλυ Άντριτζ, η εκρηκτική Λατίνα τραγουδίστρια Σακίρα, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

ifly-hanks-ena
ifly-kameron-ena
ifly-lily-dyo
ifly-lily-ena
ifly-pamela-ena
ifly-ronaldo-ena
ifly-sakira-ena
ifly-xioujackman-ena


Κλείσιμο
H «I Fly» ανήκει στον όμιλο iGroup (που δραστηριοποιείται στα εναέρια μέσα από το 2002), με επικεφαλής τον εφοπλιστή Σπύρο Oικονόμου (γνωστό και από την συμμετοχή του στην ίδρυση της Marfin Investment Group) και τον γιό του Aναστάσιο. Eμφανίζει στόλο 5 ελικοπτέρων στην επίσημη ιστοσελίδα της και επισημαίνει ότι «διαχειρίζεται πλέον έναν μεγάλο αριθμό».

ifly-etairia-stolos


Εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών αερομεταφοράς VIP προσώπων, διακομιδής ασθενών με ελικόπτερα και αεροπλάνα και παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για ένα μεγάλο εύρος πτητικών μέσων.

Πιο αναλυτικά, τον στόλο της αποτελούσαν τρία δικινητήρια ελικόπτερα, τύπου Bell 430, Agusta 109 Power Elite, Augusta 109 AII και ένα μονοκινητήριο ελικόπτερο τύπου Bell 206L3 Long Ranger και ένα ακόμα ελικόπτερο τύπου Bell 206Β3 Jet Ranger. Ένα από τα δύο Augusta 109 ελικόπτερα κατέπεσε στον Πόρο, προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων.

ifly-etairia-proorismos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης