Υπό έλεγχο η φωτιά στη δασική έκταση στο Δάσος Χαϊδαρίου

Υπό έλεγχο η φωτιά στη δασική έκταση στο Δάσος Χαϊδαρίου

Υπό έλεγχο έθεσε η πυροσβεστική τη φωτιά το απόγευμα της Τρίτης - Στην περιοχή  βρέθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός

fotia_xaidari1
Υπό έλεγχο έθεσε η Πυροσβεστική, το απόγευμα της Τρίτης, την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα πίσω από το γήπεδο του Χαϊδαρίου σε οικοπεδικούς χώρους με αραιή βλάστηση και ξερά χόρτα. 

Η φωτιά ξεκίνησε να καίει σε χαμηλή βλάστηση, πάνω από το γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται στην περιοχή και κοντά στον οικισμό του Δάσους. 

Από την πρώτη στιγμή βρεθηκε στην πυρκαγιά, βοηθώντας στον συντονισμό ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός, που θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

Δηλώσεις του δημάρχου για τη φωτιά στο Χαϊδάρι


Κλείσιμο
Οι φλόγες έφτασαν στα όρια του στρατοπέδου που βρίσκεται στην περιοχή, κοντά στο πεδίο βολής και στους χώρους όπου γίνονταν εκπαιδεύσεις οπλιτών στα βαριά όπλα του πεζικού, ενώ δίπλα στο σημείο βρίσκεται αποθήκη με πλαστικά, ωστόσο η πυροσβεστική κατάφερε να την αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.  


Φωτιά σε δασική έκταση στο Δάσος Χαϊδαρίου


Λόγω της πυρκαγιάς διεκόπη από την αστυνομία η κυκλοφορία στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της Παπανδρέου και Κωστή Παλαμά από το ύψος της Σωκράτους, ενώ πραγματοποιούνται εκτροπές σε κάθετους δρόμους.





Η πυροσβεστική έχει ενισχύσει τις δυνάμεις της. Πλέον, επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ελικόπτερα.

fotia_xaidari3
fotia5
fotia6



Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων και μια ομάδα πεζοπόρου με 7 πυροσβέστες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης