Ένα αποκρουστικό σκηνικό επικρατεί στο Πόρτο Γερμενό, με τους μεγάλους όγκους απορριμμάτων να «καταπίνουν» τους κάδους και να ξεχύνονται στους δρόμους.
Πάνω από την παραλία, από εκείνη που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι, η δυσοσμία είναι ιδιαίτερα έντονη. Και αυτό διότι για μια, περίπου, εβδομάδα τα σκουπίδια «λιμνάζουν» στο συγκεκριμένο σημείο.
Η ανησυχία των κατοίκων για την επικρατούσα κατάσταση είναι έκδηλη, καθώς μέχρι σήμερα, Δευτέρα, δεν έχει υπάρξει μέριμνα για την απομάκρυνση των απορριμάτων που βρίσκονται στο δρόμο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο.
Όσο επιτείνεται το καθεστώς αδιαφορίας τόσο τίθεται σε απειλή η δημόσια υγεία.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.