Δήμαρχος Σαμοθράκης στον ΘΕΜΑ 104,6: Στο 1/3 από το 2018 η κίνηση λόγω των προβλημάτων με τα πλοία

Δήμαρχος Σαμοθράκης στον ΘΕΜΑ 104,6: Στο 1/3 από το 2018 η κίνηση λόγω των προβλημάτων με τα πλοία

Περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι έφυγαν το τελευταίο 12ωρο

sam-ne1
Τις τεράστιες συνέπειες στο νησί της Σαμοθράκης από τα προβλήματα με την ακτοπλοϊκή σύνδεσή του που ξεκίνησαν στις 7 Αυγούστου και χρειάστηκαν οχτώ ημέρες για να επιλυθούν περιέγραψε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος του νησιού Θανάσης Βίτσας.





«Η κίνηση στο νησί είναι κάτω από το 1/3 της περσινής χρονιάς» είπε ο κ. Βίτσας επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι «οι πρώτες ενδείξεις ήταν για καλή χρονιά».

Σύμφωνα με τον ίδιο περισσότεροι από 1.500 ήταν οι άνθρωποι που έφυγαν από το νησί τις τελευταίες 12 ώρες μετά τον εγκλωβισμό τους λόγω των προβλήματων με την ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Στο ίδιο πλαίσιο επισήμανε ο κ. Βίτσας ότι «είναι πάρα πολλές οι ακυρώσεις. Είχε ακυρωθεί ήδη το 50% των κρατήσεων πριν να έρθουν τα πιο δύσκολα από την περασμένη Κυριακή και μετά».

Ο δήμαρχος Σαμοθράκης κατήγγειλε, επίσης, τη συμπεριφορά ορισμένων επιχειρηματιών που ενώ αρχικά δέχθηκαν να φιλοξενήσουν δωρεάν ορισμένους από τους εγκλωβισμένους στη συνέχεια υπαναχώρησαν από τη δέσμευσή τους.

«Αυτό που μένει είναι μια δυσφήμιση του τόπου που δεν την αξίζει. Θα υπάρξουν καταλογισμοί από το δήμο» κατέληξε ο κ. Βίτσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης