Παύθηκε η Βασιλική Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

thanou_art

Εκδόθηκαν οι διαπιστωτικές πράξεις και απομακρύνονται από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η πρόεδρος και ακόμα τρία στελέχη της

Εκδόθηκαν οι διαπιστωτικές πράξεις που προβλέπουν ότι η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Βασιλική Θάνου και τρία άλλα στελέχη της επιτροπής εμπίπτουν στις διατάξεις του νέου νόμου και συνεπώς δεν είναι δυνατόν να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκαν σήμερα από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι διαπιστωτικές πράξεις για την αυτοδίκαιη έκπτωση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 12 του Ν. 3959/2011, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 101 του Ν. 4623/2019 και ισχύει, της προέδρου Βασιλικής Θάνου - Χριστοφίλου, της αντιπροέδρου 'Αννας Νάκου και των εισηγητών - τακτικών μελών Ιωάννη Παύλοβιτς και Νικολάου Ζευγώλη.

Η ως άνω έκπτωση, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επέρχεται αυτοδικαίως από τη δημοσίευση του Ν. 4623/2019 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ήτοι από την 9η Αυγούστου 2019.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης:

Εξεδόθησαν σήμερα από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι διαπιστωτικές πράξεις για την αυτοδίκαιη έκπτωση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 12 του Ν. 3959/2011, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 101 του Ν. 4623/2019 και ισχύει,

-της Προέδρου κ. Βασιλικής Θάνου – Χριστοφίλου,

-της Αντιπροέδρου κ. Άννας Νάκου

-και των Εισηγητών – τακτικών Μελών κ. Ιωάννη Παύλοβιτς και κ. Νικολάου Ζευγώλη.

Η ως άνω έκπτωση επέρχεται αυτοδικαίως από τη δημοσίευση του Ν. 4623/2019 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ήτοι από την 9-8-2019.

ΣΧΟΛΙΑ (183)

Χωριάτης

Στον κ Παπαδήμο, που ήταν υπηρεσιακός μνημονιακός πρωθυπουργός στείλανε βόμβα να τον σκοτώσουν, και οι συριζαίοι ούτε περαστικά δεν του είπανε. Την Θάνου που ήταν επίσης υπηρεσιακή μνημονιακή πρωθυπουργός την έχουνε για ηρωίδα της αντίστασης....Βέβαια ο κ Παπαδήμος, αρνήθηκε να παίρνει μισθό ως πρωθυπουργός και δεν είχε παιδιά να βολέψει, οπότε, πως να τον συμπαθούν οι σύντροφοι με τέτοιο παράδειγμα που έδωσε;

M.Γ.

Aντε , στο Μουσειο του Καϊρου τωρα !!..Διπλα στον Τουταγχαμων !!...

Κακοπροαίρετοι !

Ντροπή σας να σχολιάζετε με τέτοια πικρόχολα σχόλια , μια συμπαθέστατη γιαγιούλα !!!!!

στο κακό και να μη μας γράφεις !

Δεν πάω πουθενά πουθενά, εδώ θα μείνωωωωωωω !!! Οχι δεν φεύγω, όχι να , όχι να , θα κάτσω εδώ ......

Ελα ...νινί στον τόπο σου !

Απ' τα ψηλά στα χαμηλάαααααα , κι' απ' τα πολλά στα λίιιιγαααααα !!!!!!!

μεγάλη ηδονή

τα σχόλια των πικραμένων συριζαιων

Τεο

Τέλος στους καρεκλοκενταυρους

@

Την καρέκλα που καθότανε θα της την έδωσαν, μια και ήταν κολλημένη πάνω της....

α

αντε σιγα- σιγα να ξεβρωμιζουμε.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΛΩΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ. ΕΦΘΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΕΣ. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

no name

Χα χα χα καλώς τον δεξιό φασισμό

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης