Δεν είχε την τύχη με το μέρος του ο νεαρός «ποντικός» που τρύπωσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένουν δύο 28χρονες αλλοδαπές τουρίστριες στην Γεωργιούπολη του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά και τις ξάφρισε.
Οι δυο κοπέλες επέστρεψαν λίγο μετά την διαφυγή του και βρήκαν το δωμάτιό τους άνω- κάτω, ενώ είχαν κάνει φτερά ένα κινητό και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Αμέσως ενημέρωσαν την διεύθυνση του ξενοδοχείου που κάλεσε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και τους έδωσε το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.
Από τα πλάνα αναγνωρίστηκε ένας 25χρονος Έλληνας ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο το μεσημέρι του Σαββάτου.
Το ίδιο απόγευμα εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις και τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.