Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΑΖΟΡΕΣ ΕΞΠΡΕΣ», που λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (βόρειοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ) δεν μπόρεσε να προσεγγίσει χθες το λιμάνι της Σαμοθράκης.
Το πλοίο είχε αναχωρήσει στις 9:20 το βράδυ από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με 654 επιβάτες, 142 ΙΧ οχήματα 5 φορτηγά και 42 δίκυκλα, αλλά όταν έφθασε στο λιμάνι της Σαμοθράκης, λόγω των ισχυρών ανέμων, δεν μπόρεσε να δέσει με αποτέλεσμα να επιστρέψει ξανά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στις 5:10 τα ξημερώματα.
Το επόμενο δρομολόγιο του πλοίου είναι προγραμματισμένο στις 9 το πρωί, αλλά δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ το μεθεπόμενο δρομολόγιο είναι 15:45 το απόγευμα.
Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω πλοίο «δρομολογήθηκε» με άμεσες πρωτοβουλίες του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, ώστε να δοθεί λύση στο μείζον πρόβληματης ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.