Έπιασαν τσαντάκια με ληστείες και κλοπές στην Χαλκίδα

Έπιασαν τσαντάκια με ληστείες και κλοπές στην Χαλκίδα

Ο 34χρονος Έλληνας λήστευε ανυποψίαστες γυναίκες ή άρπαζε τις τσάντες και τα πορτοφόλια τους, για να αγοράσει με τα χρήματα που έβρισκε τις δόσεις του… «κοκτέιλ» ναρκωτικών που χρειαζόταν

peri998
Τις γυναίκες που περπατούσαν ανυποψίαστες στους δρόμους της Χαλκίδας έβαζε στο στόχαστρό του ένας 34χρονος Έλληνας και τις λήστευε ή άρπαζε τις τσάντες και τα πορτοφόλια τους, για να αγοράσει με τα χρήματα που έβρισκε τις δόσεις του… «κοκτέιλ» ναρκωτικών που χρειαζόταν!

Ο δράστης χτύπησε για τελευταία φορά αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν άρπαξε αιφνιδιαστικά την τσάντα μίας 64χρονης αλλοδαπής που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα. Μετά από αναζητήσεις, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στην κατοχή του κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια, προέκυψε ότι ο 34χρονος είχε ληστέψει μια πεζή γυναίκα και είχε αρπάξει τσάντες ή πορτοφόλια από άλλες τρεις, στο διάστημα από τις 31 Ιουλίου ως και την περασμένη Τρίτη. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία, κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

*** Την προσοχή μιας 87χρονης γυναίκας κατάφεραν να αποσπάσουν τρεις Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα για να ξαφρίσουν όσα χρήματα είχε, αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν παρά μόνο 30 ευρώ. Μάλιστα, η γριούλα ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οι δράστες ηλικίας 24, 46 και 29 χρόνων συνελήφθησαν πριν απομακρυνθούν. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν πάνω τους και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη, ενώ οι ίδιοι πήραν τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης