Κοζάνη: Έξι συλλήψεις για αιματηρή συμπλοκή - Διατηρούσε χασισόδεντρα ο ένας συλληφθείς

Κοζάνη: Έξι συλλήψεις για αιματηρή συμπλοκή - Διατηρούσε χασισόδεντρα ο ένας συλληφθείς

Επεισόδιο αναστάτωσε την πόλη την προηγούμενη Τετάρτη - Δυο τραυματίες, σοβαρή η  κατάσταση του ενός - Γλάστρες με κάνναβη διατηρούσε ο ένας από τους έξι συλληφθέντες

Kozani-symploki-xasisodentra
Μια μίνι χασισοφυτεία από τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 70 εκατοστών καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες ένας από τους έξι νεαρούς που συνελήφθησαν για το αιματηρό επεισόδιο, που αναστάτωσε την πόλη της Κοζάνης τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης.

Τον 20χρονο Έλληνα συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι κατέσχεσαν τα χασισόδεντρα που είχε στο σπίτι του μαζί με τρεις τρίφτες κάνναβης, ένα ψαλίδι επεξεργασίας κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και δυο φυσίγγια πολεμικού όπλου. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Παράλληλα, θα περιληφθεί και στην δικογραφία για την συμπλοκή στην οποία συμμετείχε, όπως και οι άλλοι πέντε συλληφθέντες που κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη οπλοκατοχή. Οι αστυνομικοί είχαν προσάγει άλλα τέσσερα άτομα τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψε συμμετοχή τους στην αιματηρή σύρραξη.

Η συμπλοκή της Τετάρτης

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, καυγάδισαν για άγνωστο λόγο τρεις νεαροί από δυο διαφορετικές παρέες που αποτελούνταν η μια από 15 και η άλλη από επτά άτομα μεταξύ 16 και 20 χρόνων. Λίγο αργότερα, η πρώτη ομάδα έστησε ενέδρα στην δεύτερη στο Δημοτικό πάρκο Κοζάνης και τα μέλη της επιτέθηκαν στους επτά νεαρούς με λοστούς, μπαστούνια του μπέιζμπολ, πυροσβεστήρες, σιδερόβεργες και άλλα αντικείμενα! Δυο από τους νεαρούς διακομίσθηκαν τραυματισμένοι στο Μαμάτσειο νοσοκομείο και η κατάσταση του ενός κρίνεται σοβαρή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης