Πέντε συλλήψεις στην Πάτμο για κοκαΐνη, Ecstasy και χασίς

Πέντε συλλήψεις στην Πάτμο για κοκαΐνη, Ecstasy και χασίς

Οι διακινητές εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια ευρείας επιχείρησης που οργανώθηκε και εκτελέστηκε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Κω

Patmos-narkwtika
Ο ένας μετά τον άλλον έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. πέντε Έλληνες που διακινούσαν διαφόρων ειδών ναρκωτικά στη γαλήνια Πάτμο και εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια ευρείας επιχείρησης που οργανώθηκε και εκτελέστηκε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Κω.

Κατά την διάρκεια των εξονυχιστικών ελέγχων και ερευνών, συνελήφθησαν τρεις άνδρες ηλικίας 38, 42, 57 και δύο γυναίκες 35 και 41 χρόνων, οι οποίοι είχαν συνολικά στην κατοχή τους έτοιμα για πώληση 270 γραμμάρια κοκαΐνης αναμεμειγμένης με μαγειρική σόδα, δυο κιλά και 81 γραμμάρια ακατέργαστης και 22 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, δυο γραμμάρια μεθαμφεταμίνης (Ecstasy) και τρία ναρκωτικά χάπια.

Στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας, σύνεργα για την χρήση ναρκωτικών, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, αλλά και 6.145 ευρώ από τα παράνομα έσοδά τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης