Πέντε συλλήψεις στην Πάτμο για κοκαΐνη, Ecstasy και χασίς
Οι διακινητές εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια ευρείας επιχείρησης που οργανώθηκε και εκτελέστηκε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Κω
Ο ένας μετά τον άλλον έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. πέντε Έλληνες που διακινούσαν διαφόρων ειδών ναρκωτικά στη γαλήνια Πάτμο και εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια ευρείας επιχείρησης που οργανώθηκε και εκτελέστηκε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Κω.
Κατά την διάρκεια των εξονυχιστικών ελέγχων και ερευνών, συνελήφθησαν τρεις άνδρες ηλικίας 38, 42, 57 και δύο γυναίκες 35 και 41 χρόνων, οι οποίοι είχαν συνολικά στην κατοχή τους έτοιμα για πώληση 270 γραμμάρια κοκαΐνης αναμεμειγμένης με μαγειρική σόδα, δυο κιλά και 81 γραμμάρια ακατέργαστης και 22 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, δυο γραμμάρια μεθαμφεταμίνης (Ecstasy) και τρία ναρκωτικά χάπια.
Στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας, σύνεργα για την χρήση ναρκωτικών, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, αλλά και 6.145 ευρώ από τα παράνομα έσοδά τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»