Γολγοθάς για επιβάτες της Volotea: Ακύρωσαν την πτήση και τους έστειλαν στην Αθήνα... με το πλοίο

Γολγοθάς για επιβάτες της Volotea: Ακύρωσαν την πτήση και τους έστειλαν στην Αθήνα... με το πλοίο

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες που θα πετούσαν το βράδυ της Κυριακής από τη Μύκονο για την Αθήνα – Μεγάλες καθυστερήσεις σε πτήσεις της εταιρείας

volotea-air
Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το μήνυμα που έλαβαν χθες επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Volotea, που θα ταξίδευαν από τη Μύκονο για την Αθήνα.

Η πτήση V74157 της Volotea από Μύκονο για Αθήνα, που ήταν προγραμματισμένη για χθες στις 7 το απόγευμα, δεν έγινε ποτέ.


volotea


Μόλις 20 λεπτά πριν από την αναχώρηση οι επιβάτες ειδοποιήθηκαν με sms ότι δεν θα πετάξουν για Αθήνα αλλά αντίθετα θα... πλεύσουν για Πειραιά.
Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν έδωσαν καμιά εξήγηση για τη ματαίωση της πτήσης, αλλά ενημέρωσαν πως τους εξασφάλισαν εισιτήρια με το φέρι της γραμμής για σήμερα το πρωί.

Οι επιβάτες, οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες που έχαναν ανταπόκριση από Αθήνα για άλλο προορισμό, μάταια προσπαθούσαν να συνεννοηθούν με τους υπεύθυνους της εταιρείας.
vsasd

Κλείσιμο
Ταλαιπωρία και για τους επιβάτες της πτήσης με αριθμό V7 4266 της ισπανικής εταιρείας Volotea από την Αθήνα για τη Ρόδο.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 8:50 το πρωί της Κυριακής με προορισμό τη Ρόδο, ωστόσο τελικά αναχώρησε στις 02:00 τα ξημερώματα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης