Ιερόσυλοι διέρρηξαν εκκλησάκι στη Λάρισα

Ιερόσυλοι διέρρηξαν εκκλησάκι στη Λάρισα

Οι δράστες έσπασαν με κλωτσιές την ξύλινη πόρτα, μπήκαν στον μικρό ναό και «σήκωσαν» το μεταλλικό κουτί όπου αφήνουν οι πιστοί τον οβολό τους

pagkari_larisa
Για πολλοστή φορά έγινε στόχος το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στη συνοικία της Νεράιδας στη Λάρισα  από ιερόσυλους, που πίστευαν πως λίγες ημέρες μετά την γιορτή του αγίου θα υπήρχαν ακόμη χρήματα στο παγκάρι. Ωστόσο, δεν βρήκαν παρά ελάχιστα, κυρίως κέρματα!

Οι δράστες έσπασαν με κλωτσιές την ξύλινη πόρτα τα ξημερώματα της Πέμπτης, μπήκαν στον μικρό ναό και «σήκωσαν» το μεταλλικό κουτί όπου αφήνουν οι πιστοί τον οβολό τους. Ο ιερέας της ενορίας και ο επίτροπος ενημερώθηκαν για τη διάρρηξη από έναν γείτονα και κάλεσαν την Αστυνομία. Η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τον ή τους δράστες.

*** Την στιγμή που είχε διαρρήξει ένα σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό, αλλά δεν είχε προλάβει να κλέψει κάτι από το εσωτερικό του, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 15χρονος Έλληνας στην Κομοτηνή. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, ενώ σε βάρος των γονέων του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης