Κόρη Τζον Κατσιματίδη: Ο πατέρας μου έμαθε αγγλικά από τηλεόραση έξι ιντσών

Κόρη Τζον Κατσιματίδη: Ο πατέρας μου έμαθε αγγλικά από τηλεόραση έξι ιντσών

«Ο μπαμπάς μου είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του αμερικανικού ονείρου» λέει η κόρη του ομογενή μεγιστάνα Τζον Κατσιματίδη, μιλώντας στον Alpha

katsimat
Η Άντρια Κατσιματίδη, κόρη του ομογενή δισεκατομμυριούχου Τζον Κατσιματίδη, έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Alpha παντού».

«Ο μπαμπάς μου έχει μία καταπληκτική ιστορία -είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του αμερικανικού ονείρου. Ήρθε στην Αμερική σε ηλικία έξι ετών, έμαθε αγγλικά από μία μικρή τηλεόραση έξι ιντσών» δήλωσε η Άντρια για τον πατέρα της, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

Η ίδια είναι επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Νέα Υόρκη και γνωρίζει πολλά χρόνια τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και τη σύζυγό του, Μελάνια: «Τον γνωρίζω (τον Τραμπ) από παιδί μέσα από τον κόσμο των κτηματομεσιτών, των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Νομίζω ότι ο κόσμος τον μισεί, γιατί τα μέσα ενημέρωσης τους λένε να τον μισούν. Η Μελάνια έχει απίστευτη φινέτσα και φανταστική παρουσία».

Aκόμη, η Άντρια Κατσιματίδη μίλησε για το σύντομο γάμο της με τον «καλύτερό της φίλο» Κρίστοφερ Νίξον, εγγονό του πρώην Αμερικανού προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον, την αγάπη της για την ελληνική κουζίνα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι φτιάχνει την καλύτερη σπανακόπιτα, αλλά και τη Μύκονο που επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι για το «κέφι», τη θετική ενέργεια και το νοστιμότατο φαγητό.

Δείτε τη συνέντευξη της Άντρια Κατσιματίδη στον Alpha:

Alpha Παντού   Άντρια Κατσιματίδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης