Σούζαν Ίτον: Δείτε σε βίντεο την αδικοχαμένη βιολόγο να μιλά για την επιστήμη που τόσο αγαπούσε

Σούζαν Ίτον: Δείτε σε βίντεο την αδικοχαμένη βιολόγο να μιλά για την επιστήμη που τόσο αγαπούσε

Εκτός από ένας ζεστός και δοτικός άνθρωπος, ήταν και σπουδαία επιστήμονας -  Το 2006 της είχε απονεμηθεί το Βραβείο Αριστείας στην Έρευνα των Γυναικών στη Κυτταρική Βιολογία, από την Αμερικανική Εταιρεία Κυτταρικής Βιολογίας

suzan
Σοκαρισμένη εξακολουθεί να παρακολουθεί η κοινή γνώμη την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στα Χανιά, μετά και τις τελευταίες λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα κίνητρα του διεστραμμένου δράστη.

Η Αμερικανίδα επιστήμονας και καθηγήτρια μοριακής βιολογίας στο Ινστιτούτο Μοριακής Κυτταρικής Βιολογίας και Γενετικής Μαξ Πλανκ στη Δρέσδη της Γερμανίας, είχε έρθει στην Κρήτη για να συμμετάσχει σε επιστημονικό συνέδριο που πραγματοποιείτο στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι.

Μερικές μέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισή της, το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στα τούνελ πάνω από το Μάλεμε και έκτοτε, μέρα με τη μέρα, γίνονταν γνωστά ολοένα και περισσότερα για τον φρικτό τρόπο που δολοφονήθηκε, μέχρι τη στιγμή που τελικά εντοπίστηκε ο δράστης και ομολόγησε τα όσα ειδεχθή έκανε πάνω στην αδικοχαμένη 60χρονη.

Η άτυχη Σούζαν Ίτον άφησε την τελευταία της πνοή χωρίς να έχει προλάβει να αποχαιρετήσει κανέναν. Οι δικοί της άνθρωποι κάνουν λόγο για έναν υπέροχο άνθρωπο και μια σπουδαία επιστήμονα. Αυτό επιβεβαιώνει και η επαγγελματική πορεία της, αφού της είχε απονεμηθεί το 2006 το Βραβείο Αριστείας στην Έρευνα των Γυναικών στη Κυτταρική Βιολογία, από την Αμερικανική Εταιρεία Κυτταρικής Βιολογίας.

Δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, την αδικοχαμένη επιστήμονα ενώ μιλά για το αντικείμενο της:

Η Suzanne Eaton μιλά για τη Γενετική

Πηγή: zarpanews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης