Βρέθηκαν τετ α τετ με τους διαρρήκτες στην Χαλκιδική

Οι δράστες είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν την πόρτα του σπιτιού το βράδυ της Τετάρτης, αλλά οι περίοικοι τους είδαν και ενημέρωσαν τους ενοίκους και το τοπικό αστυνομικό τμήμα

Πλήρης αποτυχία ήταν η κατάληξη της απόπειρας διάρρηξης σε ένα σπίτι στο κέντρο της Νέας Καλλικράτειας στην Χαλκιδική, καθώς οι επίδοξοι εισβολείς ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες και ο ένας από αυτούς συνελήφθη.

Οι δράστες είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν την πόρτα του σπιτιού το βράδυ της Τετάρτης, αλλά οι περίοικοι τους είδαν και ενημέρωσαν τους ενοίκους και το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί που έφθασαν αμέσως, βρήκαν έναν άγνωστο άνδρα να περιφέρεται κοντά στο σπίτι, ο οποίος προσήχθη στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν αποδείχθηκε ότι συμμετείχε στην διάρρηξη.

*** Το σπίτι ενός συγγενικού του προσώπου σε κοινότητα του Μεσολογγίου ξάφρισε ένας 32χρονος, το απόγευμα της Πέμπτης, αρπάζοντας 60 ευρώ και ένα κινητό. Ωστόσο, ο συγγενής του κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

*** Για έλεγχο σταμάτησαν οι άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 32χρονος Έλληνας στον κόμβο της Τσακώνας στον Μελιγαλά και διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί μεταξύ 20 και 24 Μαΐου από το χωριό Αλλαγή του Δήμου Οιχαλίας. Ο δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου σε βάρος του και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr