Πιερία: Συνελήφθησαν δύο άτομα που έκλεψαν χρυσαφικά από 69χρονη

Άρτα: Πούλησαν εικόνες και έκλεψαν χρυσαφικά!

Μία 42χρονη και ένας 41χρονος με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από το θύμα τους τα κοσμήματα αξίας 500 ευρώ

Θύμα κλοπής έπεσε ηλικιωμένη στην Πιερία από την οποία δύο άτομα απέσπασαν κοσμήματα αξίας 500 ευρώ.

Μία 42χρονη και ένας 41χρονος με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από την 69χρονη τα χρυσά κοσμήματα.

Οι δράστες λίγο αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πιερίας. Τα κοσμήματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην 69χρονη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Οι δράστες αφαίθηκαν ελεύθεροι απο την αστυνομία

Οι πολύ ιδιαίτερες σχέσεις συμβασιούχου εκπαιδευτικού με τα γυαλιά όρασης [μόνιμης πρόσληψης κάθε φόρα του τμήματος μαγειρικής του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης, και στη 2014-2015 σχολική χρονιά στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης που φιλοξενούσε μαθήματα ΙΕΚ Κατερίνης] με μαθήτρια ΙΕΚ [τελείως αδιάφορη για τα μαθήματα, έπαιζε ασταμάτητα με το κινητό τηλέφωνο χωρίς να την ενδιαφέρει τίποτα και ποτέ, το φόρτιζε κανονικά μέσα στη τάξη στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης συνδέοντας το στη πρίζα, αντέγραφε ασταμάτητα στις εξετάσεις προόδου και εξεταστικής, συνδεόταν ασταμάτητα σε όλες τις ώρες διδασκαλίας θεωρίας και εργαστηρίου στο ασύρματο διαδίκτυο που δεν διέθετε κώδικα και ήταν ελεύθερης πρόσβασης του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κατερίνης για μια ολόκληρη σχολική χρονιά 2014-2015] που την κάλυπτε παρουσία όλων των μαθητών ΙΕΚ Κατερίνης να φεύγει και να έρχεται ότι ώρα θέλει γιατί λέει έχει «μέσο αυτή», βάζοντας σε άλλους μαθητές απουσίες ενώ σε αυτή όχι. Έχει αλλάξει τώρα αυτοκίνητο αυτός, κρύβεται, άλλαξε τηλεφωνικό νούμερο, αφαιρέθηκαν όλες οι φωτογραφίες του από ισtότοπους στο διαδίκτυο που τους διαχειρίζεται το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης που άλλαξε την ιστοσελίδα του τώρα, αγόρασε άλλο όνομα διεύθυνσης, μίσθωσε υπηρεσίες διαφήμισης στο φυλλομετρητή της google (ποιος έδωσε τα λεφτά από που ; αυτό απαγορεύεται να δίνονται λεφτά του δημοσίου για διαφημίσεις δημοσίων ΙΕΚ) έκανε ανακατεύθυνση τη κρατική διαδικτυακή διεύθυνση της στη νέα αγορασμένη διεύθυνση. Ο απατεώνας αυτός που το προσλάμβαναν συνέχεια για εκπαιδευτικό μάγειρα ΙΕΚ Κατερίνης φόραγε και το κυκλικό σήμα της λέσχης αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος "Ολύμπιος Ζευς" στο σακάκι μαγειρικής σε όλες τις ώρες διδασκαλίας θεωρίας και εργαστηρίου χωρίς να είναι μέλος και χωρίς να τον ξέρει κανείς στο σύλλογο αυτό, ονομάζει το εαυτό του καθηγητή, τον επαναπροσέλαβαν και τον κρύβει το ΙΕΚ Κατερίνης τμήμα μαγειρικής ενώ έχει διαπράξει σοβαρότατα κακουργήματα τα οποία κάλυψε η διοίκηση της ελληνικής αστυνομίας που είναι οι πολιτικοί και όχι αξιωματικοί της αστυνομίας. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Σώμα Ελεγκτών Δημοσίων Λειτουργών, Εισαγγελία Κατερίνης, ΑΤ Ασφάλεια Κατερίνης, ΓΑΔΑ, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σαλάμιας

Μειώστε την δόση ναρκωτικών που παίρνετε

Εσπευσμένη αφαίρεση διαφήμισης google

Σπεύσανε ταχέως τώρα 22-7-2019, και πήγαν και σταμάτησαν και αφαίρεσαν τη μίσθωση υπηρεσίας διαδικτυακής διαφήμισης δημόσιου ινστιτούτου επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ στη εταιρία google, μην φανερωθούν ποιοι είναι και τους γνωρίσει το κοινό τους γνωστούς-άγνωστους χρηματοδότες των ελεύθερων και βραβευμένων απατεώνων που διαθέτει η πόλη. Τους ξέρει ήδη η ελληνική αστυνομία και εισαγγελία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης