Ενας δεκαεξάχρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε ότι μετείχε στην ομάδα των ατόμων που το απόγευμα της Κυριακής των εκλογών έριχναν πέτρες και μπουκάλια στο κτίριο του 35ου Εκλογικού Τμήματος, στη συμβολή των οδών Αραχώβης και Εμμανουήλ Μπενάκη.
Ο νεαρός αναζητείται, ενώ παράλληλα, η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας συνεχίζει την έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό όλων των ατόμων της ομάδας, αλλά και εκείνων που άρπαξαν την κάλπη από άλλο εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.