Ανήλικη «άνοιγε» σπίτια μαζί με τον φίλο της στην Πάτρα

Ανήλικη «άνοιγε» σπίτια μαζί με τον φίλο της στην Πάτρα

Πέντε διαρρήξεις σε σπίτια και αυτοκίνητο από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι τον φετινό Μάρτιο

Car-Thief
Να «μυήσει» την ανήλικη σύντροφό του στον κόσμο της παρανομίας κατάφερε ένας 22χρονος, με τη συμμετοχή της σε μια από τις πέντε διαρρήξεις που είχε διαπράξει στην Πάτρα από τις 11 Οκτωβρίου του 2018 ως και τον περασμένο Μάρτιο, τέσσερις σε σπίτια και μια σε αυτοκίνητο!

Ο νεαρός, που είχε... ειδικότητα να παραβιάζει παράθυρα, είχε διαπράξει και τις πέντε κλοπές κατά τις οποίες είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα και τραπεζικές κάρτες, ενώ για την 17χρονη συνεργό του διαπιστώθηκε ότι συμμετείχε μόνο στην διάρρηξη ενός σπιτιού.

Οι δυο Έλληνες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Αλλοδαπός παραβίασε αυτοκίνητο στην Αιγιαλεία

Την πόρτα ενός αυτοκίνητου που βρήκε σταθμευμένο στην Παραλία Πορροβίτσας της Αιγιαλείας παραβίασε ένας 39χρονος αλλοδαπός και άρπαξε από το εσωτερικό του μετρητά ύψους 700 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Όμως, το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίστηκε στην Ακράτα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης