Νέα Καλλικράτεια: Ψάχνουν τον ψαρά με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και πλωτά του Λιμενικού

agoysta-bel

Ήταν τόσο σφοδρή η κακοκαιρία κατά τη διάρκεια της νύχτας ώστε τα ελικόπτερα παντός καιρού που επιχείρησαν να προσεγγίσουν την περιοχή δεν τα κατάφεραν αν και προσπάθησαν τρεις φορές

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες από αέρος και δια θαλάσσης για τον εντοπισμό του 62χρονου ψαρά στη Νέα Καλλικράτεια, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης οπότε και βγήκε για ψάρεμα παρά το γεγονός ότι στην περιοχή επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.

Στις έρευνες συμμετέχουν από το πρωί ένα ελικόπτερο Αγκούστα Μπελ της Πολεμικής Αεροπορίας που έχει απογειωθεί από τη Νέα Αγχίαλο, δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού, ένα φορτηγό πλοίο και ένα δεξαμενόπλοιο.

Παράλληλα, πρόκειται να καταδυθεί για έρευνες και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

Ενδεικτικό του πόσο άσχημες ήταν οι καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή στην οποία διεξάγονται οι έρευνες είναι το γεγονός ότι τρεις φορές επιχείρησαν να προσεγγίσουν ελικόπτερα παντός καιρού αλλά αυτό κατέστη αδύνατο.

Από τη 1 τα ξημερώματα και για τρεις ώρες, μέχρι τις 4:00, δύο ελικόπτερα Σούπερ Πούμα και ένα ελικόπτερο Σικόρσκι του Πολεμικού Ναυτικού - που θεωρείται ελικόπτερο παντός καιρού - που είχαν απογειωθεί από τη Λήμνο και το Κοτρώνι στο Μαραθώνα, προσπάθησαν τρεις φορές να πλησιάσουν στη Νέα Καλλικράτεια χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

@

Ενώ υπήρχαν προειδοποιήσεις, ενώ φαινόταν ότι θα γίνει ο κακός χαμός, ο άλλος πήγε να βγει για ψάρεμα απογευματιάτικα. Κρίμα ο άνθρωπος, αλλά αν έμενε σπίτι του ή μέσα σε κάποιο καφενείο, θα ζούσε τώρα.

@@

Δεν φημιζομαστε ως λαός άλλωστε για την υπακοή μας στις συστάσεις των ειδικών.Ο ελληνικός μας εγωισμός εκτός από τον εαυτό μας,θέτει και τα πληρώματα των μέσων διάσωσης σε κίνδυνο.Παντελής έλλειψη παιδείας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης