Έγκλημα ή δυστύχημα; Οι αστυνομικές αρχές θα προσπαθήσουν να ρίξουν φως - Η σορός της Αμερικανίδας βιολόγου, που είχε εξαφανιστεί από τις 2 Ιουλίου βρέθηκε σε περιοχή των Χανίων, μέσα σε ένα παλιό πολυβολείο - Την Τετάρτη η νεκροψία - νεκροτομή
Μέσα σε ένα παλιό πολυβολείο, στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης η σορός της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, η οποία είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Κολυμπαρίου, από τις 2 Ιουλίου.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν την 60χρονη πεσμένη και σκεπασμένη με ένα πανί, ενώ η είσοδος του χώρου ήταν πρόχειρα κλεισμένη με μια παλέττα.
Η περιοχή που εντοπίστηκε η 60χρονη βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι, όπου διεξαγόταν το συνέδριο Βιολογίας στο οποίο συμμετείχε.
Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ οι συγγενείς της που κατέφτασαν στην περιοχή, αποχώρησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι με δάκρυα στα μάτια, χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση. Η σορός θα μεταφερθεί την Τετάρτη στο Ρέθυμνο για νεκροψία – νεκροτομή.
Από τις πρώτες μέρες εξαφάνισης, η οικογένειά της ζούσε ώρες αγωνίας, ενώ συνάδελφοι της βιολόγου από το Ινστιτούτο της Δρέσδης, άνοιξαν έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό δωρεών, προκειμένου να συγκεντρωθούν 100.000 ευρώ, για την ενίσχυση των προσπαθειών εντοπισμού της.
Κλείσιμο
Πληροφορίες και φωτογραφίες από Zarpanews, Kriti24
Δείτε βίντεο: Βρέθηκε η σορός της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.