Ήξερε πού θα χτυπούσε και πώς να το κάνει ο άγνωστος κακοποιός που έβαλε στο στόχαστρό του ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πάτρα και έκλεψε ένα αυτοκίνητο για «γκρεμίσει» με αυτό την πρόσοψη! Η εισβολή του οχήματος και οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του πρακτορείου.
Ο άγνωστος κακοποιός δεν έχασε χρόνο, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μόλις έκλεψε το αυτοκίνητο, έφτασε με αυτό στο πρακτορείο, έβαλε όπισθεν και διέλυσε την τζαμαρία της κεντρικής πόρτας. Αμέσως βγήκε από το Ι.Χ., μπήκε στο κατάστημα, άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή και στιγμιαία λαχεία «Σκρατς» αξίας 3.000 ευρώ και έγινε καπνός!
Ώσπου να φτάσουν τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης, ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Οι άνδρες της Ασφαλείας εξετάζουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες σε μια προσπάθεια να τον αναγνωρίσουν, ενώ και η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκε. Στο μεταξύ, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.