Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από την Διεύθυνση Αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη.
Αστυνομικοί και κρατούμενοιεν έτει 2019 βιώνουν φρικτές καταστάσεις με τις κατσαρίδες, τα ποντίκια και τους κοριούς να κόβουν βόλτες και να τους τσιμπούν, δημιουργώντας απάνθρωπες συνθήκες που δεν ταιριάζουν σε υπηρεσία ευρωπαϊκής χώρας. Και όλα αυτά την ίδια ώρα που βουνά σκουπιδιώνκαι ακαθαρσίες κάνουν το Αλλοδαπών να θυμίζει περισσότερο χωματερή παρά δημόσιο κτήριο.
Οι εικόνες της ντροπής που αποκαλύπτει το protothema.gr αποτυπώνουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την κατάσταση.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού