Δεκάδες ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Λευκό Πύργο, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τον άδικο θάνατο των δύο αθλητών, της ποδηλατικής ομάδας "Χίλια Δέντρα" στην Πτολεμαΐδα.
Πολλοί εξ' αυτών φορούσαν μαύρες μπλούζες που έγραφαν «σεβασμός στη ζωή, σεβασμός στον ποδηλάτη», ενώ άλλοι είχαν έρθει με ποδηλατικό εξοπλισμό, γάντια και ειδική ενδυμασία ποδηλασίας. Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν ποδηλατοδρομία από το Λευκό Πύργο στον οποίο συγκεντρώθηκαν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Τσιμισκή, έπειτα προς την Ίωνος Δραγούμη και τη Λεωφόρο Νίκης, με προορισμό το σημείο εκκίνησης.
"Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι το ποδήλατο είναι κι αυτό ένα μέσο μετακίνησης κι αναψυχής μέσα στην πόλη και πρέπει να διεκδικήσει το χώρο που του αναλογεί σε συνεργασία και με τα άλλα μέσα μετακίνησης" δηλώνει ο Στάθης Κουτμερίδης, μέλος της ποδηλατικής ομάδας "Χίλια Δεντρα".
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης απέναντι στον ποδηλάτη, καθώς και η συμμόρφωση με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.