Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα: Τι ώρα θα βγει η πρώτη εκτίμηση - Αλλαγές στο Exit Poll

Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα: Τι ώρα θα βγει η πρώτη εκτίμηση - Αλλαγές στο Exit Poll

Εκλογές 2019: Ενημερωτικός μαραθώνιος από το protothema.gr  - Στο -κοινό για τα κανάλια- exit poll θα προστεθεί αυτή τη φορά και η δημόσια τηλεόραση

ekloges_psifos
Εκλογές 2019 στο protothema.gr. Τα πάντα είναι έτοιμα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου καθώς ο κρατικός μηχανισμός έχει ολοκληρώσει και τις τελευταίες προετοιμασίες. 

Με το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού επιτελείου, με ρεπορτάζ από τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων και των υποψηφίων στις μεγάλες πόλεις της ελληνικής Περιφέρειας, το protothema θα καλύψει  λεπτό προς λεπτό την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 7 Ιουλίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει συνεχής ροή με επιτόπιες καλύψεις της ψηφοφορίας, των δηλώσεων και των μηνυμάτων των πολιτικών αρχηγών και υποψηφίων.

Με το που κλείσουν οι κάλπες, στις 19:00 θα μεταδοθεί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς το κοινό exit poll ενώ η πρώτη εκτίμηση της Singular Logic για το εκλογικό αποτέλεσμα θα βγει δύο ώρες μετά, στις 21:00.

Οι ιθύνοντες της εταιρίας, μάλιστα, θεωρούν ότι μέχρι εκείνη την ώρα θα υπάρξει και ασφαλής εκτίμηση τόσο για το τελικό αποτέλεσμα όσο και για τον αριθμό των εδρών που θα καταλάβει το κάθε κόμμα.

Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα: Διαβάστε ΕΔΩ πώς θα μάθετε τα πάντα πρώτοι

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι στο exit poll θα συμμετάσχει αυτή τη φορά και η ΕΡΤ ενώ αν και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, θεωρείται βέβαιο ότι ξεχωριστό exit poll θα διενεργήσει ο ΣΚΑΪ.

Το protothema.gr στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης  αμέσως μετά το τέλος της εκλογικής βραδιάς και μέχρι τα ξημερώματα  της Δευτέρας, θα συνεχίζει τη ροή των αποτελεσμάτων για την τελική καταμέτρηση των ψήφων σε όλα τα εκλογικά τμήματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης