«Ματάκιας» έκλεβε και πορτοφόλια στα Μάταλα!

«Ματάκιας» έκλεβε και πορτοφόλια στα Μάταλα!

Ο αλλοδαπός έπαιρνε «μάτι» τις νεαρές λουόμενες όταν πήγαιναν ανυποψίαστες στις τουαλέτες και δεν δίσταζε να τις βγάζει κρυφά... φωτογραφίες

matala
Ολόκληρη τη φημισμένη παραλία στα Μάταλα κατάφερε να ξεσηκώσει με τα καμώματά του ένας αλλοδαπός, ο οποίος έπαιρνε... “μάτι” τις νεαρές λουόμενες όταν πήγαιναν ανυποψίαστες στις τουαλέτες και δεν δίσταζε να τις βγάζει κρυφά... φωτογραφίες! Μάλιστα, φέρεται ότι έκλεβε και κινητά από τα πράγματα όσων κολυμπούσαν!

Μια από τις γυναίκες που βρίσκονταν στην τουαλέτα, το μεσημέρι της Κυριακής, αντιλήφθηκε τον δράστη να την φωτογραφίζει και έγινε έξαλλη. Αμέσως, βγήκε από την τουαλέτα και άρχισε να τον καταδιώκει, ενώ την ακολούθησαν δεκάδες λουόμενοι! Ο αλλοδαπός προσπάθησε να χωθεί μέσα στο χωριό των Ματάλων, όπου κρύφτηκε σε μια σπηλιά, αλλά τελικά εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, στην όμορφη παραλία έφτασαν άνδρες του Λιμενικού οι οποίοι τον συνέλαβαν και βρήκαν πάνω του του τα κινητά τηλέφωνα των λουόμενων, τα οποία είχε κλέψει.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προσβολή γενετήσιας ελευθερίας και κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης