Η Domino's απέσυρε το #erxetai_pizza μετά τον... χαμό!

Η Domino's απέσυρε το #erxetai_pizza μετά τον... χαμό!

Δεκάδες χιουμοριστικά tweets με το σλόγκαν της εταιρίας κατέκλυσαν το διαδίκτυο - Δείτε την απάντηση της εταιρίας

dominos-pizza-dyo
Άδοξο τέλος είχε τελικά η διαφημιστική καμπάνια της Domino's pizza, αφού αποσύρθηκε λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίησή της.

Είχε προλάβει πάντως να δημιουργήσει... χαμό στα social media και ειδικά στο Twitter, όπου το hashtag #erxetai_pizza ήταν μέσα σε λίγη ώρα στα πρώτα trends της Ελλάδας. Οι περισσότεροι είδαν με πολύ χιούμορ την χρήση του σλόγκαν από την εταιρία, που με την εφορμή των εκλογών της 7ης Ιουλίου προσέφερε μεγάλη έκπτωση στις πίτσες.

Δείτε την χιουμοριστική διαφήμιση της Pizza Domino's: #erxetai_pizza!

Αμέσως το Twitter γέμισε σχόλια, ειδικά από αντιπάλους της κυβέρνησης Τσίπρα. Καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στις επερχόμενες εκλογές πρόκειται να υποστεί μεγάλη ήττα, το χιουμοριστικό σλόγκαν έγινε ατάκα για δεκάδες σχόλια. Η διαφήμιση άμεσα «πολιτικοποιήθηκε», θεωρώντας πως «στηρίζει ΝΔ», ενώ ακόμα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης αισθάνθηκε την ανάγκη να την σχολιάσει: «Κι εγώ αν είχα μεγάλη αλυσίδα εστίασης, ΝΔ θα υποστήριζα. Λιγότερο χυδαία ίσως».
Κλείσιμο
Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια η εταιρία ανακοίνωσε πως η διαφήμιση αποσύρεται: «Η βραδιά των εκλογών είναι βραδιά πίτσας & η καμπάνια είχε στόχο να πετύχουμε την μεγαλύτερη έκπτωση. Γι' αυτό χρησιμοποιήσαμε ένα hashtag trend που δυστυχώς η χρήση του πήρε λάθος τροπή. Διακόπτουμε λοιπόν, την καμπάνια αφού η Domino’s ουδέποτε θα αναμειχθεί με πολιτικά θέματα».
Δείτε μερικά από τα χιουμοριστικά tweets που κατέκλυσαν το διαδίκτυο:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης