Κατηγορούμενος για δολοφονία Φύσσα: Χρυσαυγίτες με απειλούσαν για να πω ότι εγώ προέτρεψα τον Ρουπακιά!

diki01

Συνταρακτικές αποκαλύψεις στη δίκη της ΧΑ - «Θα σου πω εγώ τι να πεις στην αστυνομία, όταν ανοίξουν τα τηλέφωνα. Θα πεις ότι βρέθηκες τυχαία στο Κερατσίνι, ότι είδες φασαρία και πήρες τον Ρουπακιά τηλέφωνο. Θα σου βρούμε εμείς δικηγόρους» είπε ο Τσακανίκας στον κατηγορούμενο Δήμου - «Μου είπε να καταθέσω στις αρχές ό,τι μου έλεγε γιατί διαφορετικά θα με έβρισκαν και θα με σκότωναν διότι "τους προδότες εμείς τους σκοτώνουμε"»
 

Σε απειλές που δέχθηκε αλλα και... νουθεσίες από το ηγετικό στελέχος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γ. Τσακανίκα ώστε να δηλώσει στις αστυνομικές αρχές ότι το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα είχε βρεθεί τυχαία στο Κερατσίνι και ότι τηλεφώνησε στον Γιώργο Ρουπακιά επειδή είδε φασαρία, αναφέρθηκε σήμερα στην απολογία του στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο κατηγορούμενος Γιώργος Δήμου.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, είχε τηλεφωνήσει στον Γιώργο Ρουπακιά, το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και ενώ ο καθ´ομολογία δολοφόνος του 34χρονου μουσικού είχε συλληφθεί και βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως ανέφερε στην απολογία του σήμερα στο δικαστήριο ο Δήμου, την επόμενη ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο κατηγορούμενος Τσακανίκας του τηλεφώνησε και του ζήτησε να μεταβεί στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογειών κατ´εντολή του βουλευτή Λαγού. Τελικά, το ραντεβού αυτό, όπως είπε ο κατηγορούμενος, έγινε στους Αγίους Αναργύρους δίπλα στο σπίτι του.
diki02

Σε αυτή τη συνάντηση προσήλθε, σύμφωνα με τον Δήμου, μόνο ο Τσακανίκας, ο οποίος του είπε: «Θα σου πω εγώ τι να πεις στην αστυνομία, όταν ανοίξουν τα τηλέφωνα. Θα πεις ότι βρέθηκες τυχαία στο Κερατσίνι, οτι είδες φασαρία και πήρες τον Ρουπακιά τηλέφωνο. Θα σου βρούμε εμείς δικηγόρους». Και όλα αυτά, όπως υποστήριξε ο Δήμου, διότι ήταν ο μοναδικός που είχε τηλεφωνήσει εκείνο το βράδυ στον Ρουπακιά.

Όπως ανέφερε ο Δήμου, ο ίδιος απάντησε στον Τσακανίκα: «Μη με ανακατεύεις με τέτοια. Και να ανοίξουν τα τηλέφωνα εγώ θα πω την αλήθεια. Πάτε καλά; Θα με μπλέξετε σε μια δολοφονία;».
 
diki05
 
Πρόεδρος: Τι καταλάβατε όταν σας έλεγε ότι θα ανοίξουν τα τηλέφωνα...
Κατηγορούμενος: Ότι ο Τσακανίκας με προέτρεπε να πω ότι εγώ προέτρεψα τον Ρουπακιά να πάει να σκοτώσει το παλικάρι.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος υποστήριξε στην απολογία του ότι δέχθηκε απειλές από τον Τσακανίκα τρεις φορές, ενώ αρκετές φορές, όπως είπε, δέχθηκε και απειλητικά τηλεφωνήματα. «Στη συνάντηση ο Τσακανίκας μου είπε ότι θα μου κάνουν το βίο-αβίωτο και ότι καλύτερα να μην είχα γεννηθεί. Μου είπε να καταθέσω στις αρχές ό,τι μου έλεγε γιατί διαφορετικά θα με έβρισκαν και θα με σκότωναν διότι "τους προδότες εμείς τους σκοτώνουμε". Εγώ ήμουν απλό μέλος της Χρυσής Αυγής και γράφτηκα στην Τοπική της Νίκαιας για να παίρνω τρόφιμα....».
diki04

Τι είπε για Ρουπακιά, Πατέλη

Όπως είπε ο κατηγορούμενος Δήμου, τηλεφώνησε εκείνο το βράδυ πρώτη φορά στον Ρουπακιά, όταν έλαβε ένα sms από την Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας. Τότε ο Ρουπακιάς του είπε να τηλφωνήσει στο στέλεχος της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας Γ. Πατέλη. «Πήγα στην Τοπική μαζί με τον Σκάλκο (επίσης κατηγορούμενος) με μηχανάκι αλλά ήταν κλειστή. Υπήρχαν στα 5 μέτρα μηχανάκια με δύο άτομα πάνω. Ήταν ο Κομιανός χωρίς κράνος. Ρώτησα τον Κομιανό γιατί είναι κλειστή η Τοπική. Μου είπε "πάμε για μάχη, έχουν πιάσει κάτι δικούς μας στο Κερατσίνι και πάμε να τους απελευθερώσουμε". Ξεκινήσαν τα μηχανάκια και εξαφανίστηκαν. Εγώ με τον Σκάλκο πήγαμε να βάλουμε βενζίνη, Ακούγαμε σειρήνες και βλέπαμε περιπολικά. Είπα στον Σκάλκο ότι κάτι πρέπει να έχει γίνει. Την άλλη ημέρα το πρωί έμαθα τι είχε γίνει» ανέφερε ο Δήμου.
diki06

Πρόεδρος: Όταν φτάσατε σπίτι πήρατε κάποιον;
Κατηγορούμενος: Πήρα τον Ρουπακιά και μου είπε: "Με έχουν πιάσει, με έχουν στο τμήμα. Μου είπε να πάρω τον Πατέλη. Τηλεφώνησα στον Πατέλη και απάντησε η σύζυγός του, η οποία μου είπε: "Ξέρουμε τι έχει κάνει ο Ρουπακιάς, μη λές πολλά από το τηλέφωνο".

Την επόμενη ημέρα, όπως ανέφερε στη συνέχεια της απολογίας του ο Δήμου, του τηλεφώνησε ο Σκάλκος και του είπε ότι έχουν πιάσει τον Ρουπακιά γιατί είχε σκοτώσει ένα άτομο.
diki03
diki07ΣΧΟΛΙΑ (73)

Γιάννης Πρόιος

Σε λίγα χρόνια κουμάντο στην Eλλάδα θα κάνουν τα τζιxάvτια! Θέλετε να το καταλάβετε, καλώς! Δεν θέλετε, λίαν καλώς!! Συνεχίστε να ψηφίζετε αυτούς που ψηφίζετε!!!

Υπάρχουν Έλληνες Πατριώτες που ψηφίζουν Χ.Α.;;;

Ο Παύλος «τζιχαντ» ήταν;;; Εσείς για το ΜΟΝΟ που είστε ικανοί είναι να φέρετε τον εμφύλιο στην Ελλάδα…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ

Σκασμός φασίστες.

kontras

Τα πράγματα είναι απλά, ο Φύσσας ανήκε στην μια ομάδα ( των αριστεροαρχικών ) και ο Ρουπακιάς στην άλλη. Οι τσαμπουκαδες και τα πεσιματα μεταξύ αυτών των δύο ομάδων ήταν και είναι καθημερινά. Κάθε μέρα κάπου θα γίνει ένα τέτοιο πέσιμο, στο συγκεκριμένο πέσιμο όμως κάπου επάνω στα μπουνιδια και την κλωτσοπατιναδα έβγαλε μαχαίρι ο χοντρός και έφαγε τον άλλον. Οι δικαστές τα ξέρουν όλα αυτά όπως και ξέρουν ότι ο φόνος έγινε επάνω σε καυγά. Πρωτόδικα θα ρίξουν ισόβια στον Ρουπακιά και βαριές ποινές (8-12 έτη κάθειρξη) σε 2-3 ακόμα (λόγω της προβολής που έχει το θέμα από τα ΜΜΕ) επίσης θα μοιράσουν και ελαφριές ποινές σε κάποιους ακόμα (απλή φυλάκιση με αναστολή), έτσι για να φύγει και η υπόθεση από πάνω τους. Και στο εφετείο που θα γίνει σε 3-5 χρόνια και θα έχει ξεχαστεί ακόμα περισσότερο το θέμα, θα σπάσουν τα ισόβια του Ρουπακιά με κάποιο ελαφρυντικό που θα του αναγνωρίσουν και θα κάτσει μέσα μια 8ετια περίπου. Αυτοί με τις βαριές ποινές θα τους τις μειώσουν και άρα θα βγούνε αμέσως μετά το εφετείο. Οι υπόλοιποι θα είναι ήδη σπίτι τους από το πρωτόδικο.

Καταλάβατε, τωρα...

Γιατί οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ είναι μόνο, ΝΑΖΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και τίποτε άλλο;;;

Mnv το αρχίζεις το πιοτί από το πρωί εσύ γιατί σε χαλάει

@18:50

Καταλάβαμε @18:50

στην βουλη εχουμε 'το κομμα του λαου', (το κομμα του εγκληματος και της προδοσιας, Γεωργιος Παπανδρεου, 1888-1956) που μαζι με το αριστερο σκυλολοι του ΣΥΡΙΖΑ αποτελουν αποτελλουν θεματοφυλακες της δημοκρατιας, ενω παραλληλα δημιουργουν ενα αντιβαρο στην ΧΑ......

Τεο-Μοναχο

Καλα τους εκανε ο Σαμαρας των καθαρμάτων. Ψηφιστικαν στην απελπισια των μνημονιων - εδω θα μου πεις ψηφιστικε ο Λεβεντης - και αυτοι αντι να κανουν πολιτικη και να σεβαστουν τους ψηφοφόρους αρχισαν την βια, τους τσαμπουκάδες, τα χαστουκια, τις προκλησεις και στο τελος τα εγκληματα. Εβγαιναν φωτογραφιες με οπλα και λειτουργουσαν σαν τα χιτλερικα Ταγματα Εφοδου. Παρτε λοιπον έναν αποκλεισμο απο παντου στα μουτρα και μια δικη για εγληματικη οργανωση. Χαιρομαι διοτι παρολο που ηταν τριτο κομμα το πολιτικο συστημα μας δεν τους σεβαστηκε και τους απεκλεισε απο παντου, απο TV, απο χρηματοδοτηση, απο συσκεψη αρχηγων, απο τριτη εντολη, απο παντου. Θα ψηφισω ΝΔ και χαιρομαι όταν το δημοκρατικο τοξο τους αντμετωζει ωσαν ΧΟΛΕΡΟΒΛΗΤΟΥΣ. Μετα τις εκλογες φυλακη.

Αννα

Ειναι απιστευτο οτι τοσο χαμηλης νοημοσυνης ατομα και με ανυπαρκτες ηθικες αρχες καταφεραν να μπουν στη βουλη και να τη προσβαλλουν καθημερινα με τη τοξικη παρουσια τους, παρασυροντας μισο εκατομμυριο αλλους αθλιους να τους ψηφισουν. Τα ατομα αυτα που καταθετουν στη δικη δειχνουν τετοια ηλιθιοτητα και αθλιοτητα που ουτε για να μαζευουν σκουπιδια δεν θα τους χρησιμοποιουσε η Camorra (Ναπολιτανικη μαφια) και το ξερω αυτο γιατι εχω ζησει 9 χρονια στην Ναπολι. Ακομη και οι εγκληματιες μας ειναι αποτυχημενοι.

Lol

9 χρόνια έκανες ρε τούβλο για να πάρεις φτυχίο; εσύ δηλαδής είσαι πετυ χυμένη; λολ

Καταδικασμένα αιωνίως

οι ιδέες, τα πιστεύω και οι μέθοδοι τους από το σύνολο της ανθρωπότητας ήδη από το ΙΙ Παγκόσμιο πόλεμο. Δεν υπάρχει καμία προοπτική, καμία πιθανότητα γι αυτούς πουθενά και για κανένα λόγο. Με το που πάνε να σηκώσουν κεφάλι και αρχίσουν την εγκληματική τους δράση, το κεφάλι κόβεται λίγο πάρα κάτω με δημοκρατικές μεθόδους και διαδικασίες .....

Κρίτων

Κομμουνιστές και φιλελεδες οι δύο όψεις του αυτού νομίσματος. Τι Τσίπρας, τι Κούλης!

Ευτυχως

οι δικαστες ΔΕΝ ειναι ζαιοι, αφου ειναι αδυνατο μια αμοιβαδα να γινει δικαστης. Δικαζουν με βαση τα στοιχεια και τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και οχι με το τι ακουσε η καθε απλυτη θειτσα στην tv. Και τα στοιχεια δειχνουν Νομιμη Αμυνα αφου η ζωη του κατηγορουνενου τεθηκε σε κινδυνο απο τον αφηνιασμενο φυσα (η κατασταση θυμιζει την περιπτωση ζακ). Οσο και να σκουζετε τα στοιχεια ειναι στοιχεια, δεν αλλαζουν.

Στοιχεία

Τα στοιχεία είναι οτι: 1) ο Ρουπακιάς δεν είχε κανένα απολύτως σημάδι επίθεσης πάνω του. Ούτε γρατζουνιά. 2) όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στο δικαστήριο οτι βγήκε από το αυτοκίνητο κρατώντας μαχαίρι, έκανε μερικά βήματα και τον μαχαίρωσε. 3) στο βίντεο πριν τη δολοφονία φαίνεται οτι τον εψαχνε εναγωνίως, βγήκε απο το αμάξι, τον εντόπισε, έκανε οπισθογωνία και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να φτάσει μεχρι τον Φυσσα. 4) Όταν μια παρέα πηγαίνει να δει αγώνα σε καφετέρια και μια άλλη ομάδα πηγαίνει οργανωμένα με μηχανάκια κουβαλώντας σιδερογροθιές, μαχαίρια και λοστούς (σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις των μαρτύρων αστυνομικών) και κυνηγάνε τα θύματα τους τρέχοντας και φωνάζοντας, δεν υπάρχει καμία βαση να επικαλεστούν νόμιμη αμυνα, είναι καθαρή ανθρωποκτονία από πρόθεση. Το επιβεβαίωσε περίτρανα και ο χρυσαυγίτης Δήμου. Και επειδή όπως λες τα στοιχεία είναι στοιχεία, μη μείνεις μόνο στα σχόλια υπερασπισης των δολοφόνων συναγωνιστών σου από τον καναπέ, να τους πηγαίνεις και κανένα πακέτο τσιγάρα στη φυλακή τωρα που έρχεται η απόφαση.

Μιλάμε για πολύ γκάου άτομα

Επειδή έχουν σκαρώσει το διάτρητο γεμάτο αντιφάσεις, αλληλοανερέσεις, ανακρίβειες, φθηνές δικαιολογίες, κενά και ψεύδη παραμύθι τους κατά τρόπο που να φαίνεται πιστικό για τους ίδιους και τα χάπατα που τους ακολουθούν νομίζουν ότι είναι δυνατόν να το πιστέψουν και όλοι οι άλλοι γύρω τους. Ο ορισμός των γκάου ατόμων .....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Kostas-soldatos-penthos

Ο αστυνομικός έγραψε ιστορία στο κυνήγι του εγκλήματος, μπήκε στο στόχαστρο συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί η γυναίκα του όταν εξερράγη βόμβα στο αυτοκίνητό τους, που είχε στόχο εκείνον

togko

Είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 4 Νοεμβρίου μαζί με άλλα τρία άτομα - Εκτός από τον 20χρονο Έλληνα αφέθηκαν ελεύθεροι άλλοι δύο όμηροι - Ο τρίτος έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας - «Είμαι χαρούμενος, είναι καλά στην υγεία του» λέει ο πατέρας του στο protothema.gr

7