Την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας περιμετρικά των φυλακών Τρικάλων αποφάσισαν οι αρμόδιοι του σωφρονιστικού καταστήματος.
Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρίσκονται σε επιφυλακή, μετά το διπλό επεισόδιο με τις υπερπτήσεις των dronesτην περασμένη εβδομάδα.
Σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στιςφυλακές αποφασίστηκε να ληφθούν μέτρα. Τα συνεργεία εδώ και δύο ημέρες εργάζονται για να τοποθετήσουν κάμερες, ενώ οι περιπολίες της αστυνομίες είναι συνεχείς.
Σημειώνεται ότι στα Τρίκαλα κρατούνται βαρυποινίτες διαφόρων εθνικοτήτων και κατά καιρούς δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Κανένα Παιδί Χωρίς Κράνος» η Anytime προσφέρει δωρεάν παιδικά κράνη σε παιδιά 4–12 ετών, για να γίνει η ασφάλεια αυτονόητο μέρος κάθε βόλτας.