Δίκη Γρηγορόπουλου: Στις 29 Ιουλίου -με τον νέο Ποινικό Κώδικα- η απόφαση του Εφετείου για Κορκονέα - Σαραλιώτη

Δίκη Γρηγορόπουλου: Στις 29 Ιουλίου -με τον νέο Ποινικό Κώδικα- η απόφαση του Εφετείου για Κορκονέα - Σαραλιώτη

Ακραία μεθόδευση για να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης οι κατηγορούμενοι, καθώς θα έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος ποινικός κώδικας  καταγγέλλουν οι δικηγόροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου

efeteiolamias
Στις 29 Ιουλίου θα ανακοινωθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Λαμίας για τους Επαμενώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συνηγόρων της οικογένειας Γρηγορόπουλου, Νίκου και Ζωής Κωνσταντοπούλου που μιλούν για ακραία και προκλητική μεθόδευση πεοκειμένου να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης οι κατηγορούμενοι, αφού θα έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος ποινικός κώδικας που προβλέπει ευνοϊκότερη μεταχείριση σε κατηγορούμενους με λευκό ποινικό μητρώο και πρότερο έντιμο βίο.
Η απόφαση του δικαστηρίου επρόκειτο να ανακοινωθεί σήμερα, ωστόσο, με αφορμή την απουσία του συνηγόρου υπεράσπισης του Κορκονέα, Βαγγέλη Ανδρούλα ο οποίος βρισκόταν για λόγους υγείας στο Νοσοκομείο Λαμίας, το Δικαστήριο διέκοψε για τις 29 Ιουλίου 2019 στις 12 το μεσημέρι προκειμένου να ανακοινώσει την απόφασή του.
Από τα πυρά μάλιστα του κ. Κωνσταντόπουλου δεν γλύτωσε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου για την παραδοχή του περί ζοφερού κλίματος στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Δείτε το βίντεο του lamiareport.gr με τις δηλώσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου:

LamiaReport.gr: Δηλώσεις Νίκου και Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης