Έστειλαν με κούριερ πάνω από έξι κιλά χασίς στη Ρόδο
Οι δράστες συνελήφθησαν στην Αθήνα
Μάνος Τσαγκαράκης
Το αλισβερίσι μέσω… ταχυδρομείου που έκαναν δύο αλλοδαποί για να τροφοδοτήσουν με μεγάλες ποσότητες χασίς άγνωστους συνεργούς τους στη Ρόδο, πληροφορήθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και οργάνωσαν επιχείρηση για να τους συλλάβουν στην Αθήνα!
Οι δυο άνδρες ηλικίας 37 και 50 χρόνων εντοπίστηκαν σε μια μεταφορική εταιρεία όπου επρόκειτο να παραδώσουν ένα χαρτοκιβώτιο με προορισμό το νησί των ιπποτών, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Μέσα στο ύποπτο κιβώτιο, βρέθηκαν έξι δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι κιλών και 328 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και τρία κινητά και 330 ευρώ που είχαν πάνω τους οι δράστες, ενώ στο σπίτι του 50χρονου βρέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και άλλα 300 ευρώ. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με κατηγορίες για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.