Θρίλερ: Νέα τροπή στην έρευνα για το διπλό φονικό της Σαλαμίνας, οκτώ χρόνια μετά

Θρίλερ: Νέα τροπή στην έρευνα για το διπλό φονικό της Σαλαμίνας, οκτώ χρόνια μετά

Την υπόθεση ανέλαβε ο Καναδός ερευνητής που είχε ασχοληθεί και με την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

salamina
Μετά από οκτώ χρόνια , που η υπόθεση παρέμεινε ξεχασμένη στα συρτάρια των Αρχών, την έρευνα ανέλαβε ο έμπειρος πρώην αξιωματικός της Καναδικής αστυνομίας. Ο ίδιος είχε προκαλέσει αίσθηση με τα στοιχεία που έφερε στο φως στην υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.
salamina2


Το καλοκαίρι του 2011 η Ελλάδα πάγωσε από την αγριότητα της δολοφονίας του ζευγαριού στη Σαλαμίνα. Ο νεαρός υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Μπάκας, βρέθηκε δολοφονημένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στην παραλία της Φανερωμένης.
Η φίλη του Νατάσα Απέργη που τον συνόδευε, άφαντη. Σε κοντινή απόσταση προς το δάσος, μια μεγάλη κηλίδα με το αίμα της, μαρτυρούσε τη φρίκη που έζησε… Οι δράστες παραμένουν μέχρι σήμερα ασύλληπτοι.
Ο Καναδός ερευνητής που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη και δεν θέλησε να φανεί στην κάμερα για ευνόητους λόγους, ανέφερε:

Κλείσιμο
«Επί του παρόντος δεν είμαι σε θέση να αποκαλύψω ποια ομάδα νομικών μου ζήτησε να ερευνήσω την υπόθεση αυτή. Απευθύνθηκαν σε μένα γιατί συνηθίζω να αναλαμβάνω υποθέσεις ανθρωποκτονιών που δεν έχουν εξιχνιαστεί».



Παρά τις πιεστικές ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη αν το πτώμα της άτυχης Νατάσας βρίσκεται στην Σαλαμίνα, αν το έγκλημα έγινε από κάποιον τυχαίο ή από κάποιον γνωστό ή αν ο δράστης ζει στο νησί, ο ερευνητής αρκέστηκε να πει:

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και σύντομα η υπόθεση θα διαλευκανθεί».

ΠΗΓΗ: anikolouli.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης