Κοζάνη: Μετέφερε πάνω από 12 κιλά χασίς και έκρυβε άλλα έξι

Κοζάνη: Μετέφερε πάνω από 12 κιλά χασίς και έκρυβε άλλα έξι

Αστυνομικοί  της Δίωξης Ναρκωτικών Κοζάνης και της Ο.Π.Κ.Ε. έστησαν μπλόκο στο ΙΧ του «επαγγελματία» έμπορου ναρκωτικών και του πέρασαν χειροπέδες

Kozani-xasis
Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ένας «επαγγελματίας» έμπορος ναρκωτικών που έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Κοζάνης και της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του και έστησαν μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στο εσωτερικό του οχήματος του 36χρονου Έλληνα, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν 11 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 12 κιλών και 316 γραμμαρίων, που αποτελούσαν μέρος της συνολικής ποσότητας χασίς την οποία σκόπευε να διακινήσει. Αυτό αποκαλύφθηκε από τις έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του και σε έναν αποθηκευτικό χώρο που διατηρούσε, όπου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και Καβάλας ανακάλυψαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 256,3 γραμμαρίων!

Στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν επτά αβολίδωτα φυσίγγια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και 4.900 ευρώ, τα οποία προέρχονταν από την πώληση του χασίς και κατασχέθηκαν μαζί με τα συνολικά 18 κιλά και 572,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης