Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα.
Το ατύχημα σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου στο ύψος του νυχτερινού κέντρου «Ποσειδώνιο».
Για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, ένα Mini Cooper, βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στον παράδρομο.
Συνοδηγός του Διαμαντή Πατέρα ήταν ο επίσης 19χρονος, Μιλτιάδης Γεώργιος Αλβέρτης, γιος της Αλεξίας Εβερτ, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, από όπου έχει ήδη πάρει εξιτήριο.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.