Κρήτη: Έλληνας μαστροπός εξέδιδε αλλοδαπή στο Ρέθυμνο

Κρήτη: Έλληνας μαστροπός εξέδιδε αλλοδαπή στο Ρέθυμνο

Ο 49χρονος που εξωθούσε στην πορνεία στη νεαρή γυναίκα απουσίαζε κατά την διάρκεια της επιχείρηση των αστυνομικών, ωστόσο αναζητήθηκε και εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά την έφοδο στο σπίτι του

rx_ΕΛΑΣ
Στο σπίτι του 49χρονου Έλληνα μαστροπού της στο Ρέθυμνο, ο οποίος της κανόνιζε και τα «ροζ» ραντεβού, παρείχε σεξουαλικές «υπηρεσίες» στους πελάτες της έναντι αμοιβής μια 29χρονη αλλοδαπή που συνελήφθη… επί των έργω από αστυνομικούς της Ασφαλείας!

Ο 49χρονος που εξωθούσε στην πορνεία στη νεαρή γυναίκα απουσίαζε κατά την διάρκεια της επιχείρηση των αστυνομικών, ωστόσο αναζητήθηκε και εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά την έφοδο στο σπίτι του. Αν και αρνήθηκε κάθε σχέση, δεν απέφυγε τη σύλληψη, αφού η 29χρονη παραδέχθηκε ότι την διευκόλυνε να εκδίδεται.

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ σε βάρος της 29χρονης αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων που είναι πταίσμα και αφέθηκε ελεύθερη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης