Κρήτη: Έλληνας μαστροπός εξέδιδε αλλοδαπή στο Ρέθυμνο
Ο 49χρονος που εξωθούσε στην πορνεία στη νεαρή γυναίκα απουσίαζε κατά την διάρκεια της επιχείρηση των αστυνομικών, ωστόσο αναζητήθηκε και εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά την έφοδο στο σπίτι του
Στο σπίτι του 49χρονου Έλληνα μαστροπού της στο Ρέθυμνο, ο οποίος της κανόνιζε και τα «ροζ» ραντεβού, παρείχε σεξουαλικές «υπηρεσίες» στους πελάτες της έναντι αμοιβής μια 29χρονη αλλοδαπή που συνελήφθη… επί των έργω από αστυνομικούς της Ασφαλείας!
Ο 49χρονος που εξωθούσε στην πορνεία στη νεαρή γυναίκα απουσίαζε κατά την διάρκεια της επιχείρηση των αστυνομικών, ωστόσο αναζητήθηκε και εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά την έφοδο στο σπίτι του. Αν και αρνήθηκε κάθε σχέση, δεν απέφυγε τη σύλληψη, αφού η 29χρονη παραδέχθηκε ότι την διευκόλυνε να εκδίδεται.
Σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ σε βάρος της 29χρονης αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων που είναι πταίσμα και αφέθηκε ελεύθερη.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.