Πολάκης: Τα βάζει τώρα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό

Πολάκης: Τα βάζει τώρα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό

Μέσω facebook όπως συνηθίζει, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται εναντίον του καρδιολόγου - συνδικαλιστή Ηλία Σιώρα, γιατί δεν του άρεσαν όσα είπε για την κατάσταση στα νοσοκομεία, μιλώντας στην ΕΡΤ

polakis
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι λεκτικές επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, μέσω του Facebook, κατά των "αντιπάλων" που "ανακαλύπτει" σε όλους πια τους χώρους. H πιο πρόσφατη επίθεση αφορούσε συνάδελφό του, εναν μάχιμο γιατρό, αλλά και σημαντική μορφή, και ευρέως αποδεκτή, του συνδικαλιστικού κινήματος στην Υγεία και το ΕΣΥ τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Στο στόχαστρο του...αγαπημένου Σφακιανού του πρωθυπουργού βρέθηκε ο καρδιολόγος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμού, και πλέον και περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του ΚΚΕ στην Αττική, κ. Ηλίας Σιώρας.

Αφορμή για την επιθετική ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε βάρος του κ. Σιώρα ήταν η εμφάνιση του τελευταίου σε εκπομπή της ΕΡΤ ( σε αυτήν φιλοξενούνταν ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάριος Σαλμάς). Ο κ. Σιώρας ως εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών, καθότι είναι γραμματέας της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), μίλησε για τις δραματικές ελλείψεις και τα προβλήματα στο σύστημα δημόσιας υγείας και ιδίως στα νοσοκομεία, δίδοντας έμφαση στη μείωση της χρηματοδότησης και στο μείζον θέμα των ανασφάλιστων για τους οποίους δεν προβλέπεται καμία αύξηση στους προϋπολογισμούς του ΕΣΥ.

Ο λόγος του κ. Σιώρα μεταφέρθηκε στον κ. Πολάκη, όπως μας πληροφορεί στην ανάρτησή του, μέσω εργαζόμενης και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ στον Ευαγγελισμο, της κυρίας Φωτεινής Καστρινάκη. Και απελευθέρωσε, όπως ήταν αναμενόμενο σε έναν τόσο "αψύ Σφακιανό", τεράστια οργή και θυμό, που αποτυπώθηκε στις προσβλητικές εκφράσεις του στον μονόλογο σε βάρος του κ. Σιώρα. Είναι ενδεικτικό ότι τον αποκάλεσε "ΨΕΥΤΗ" ακολουθώντας τη γνωστή γραφή με τα κεφαλαία γράμματα που συνηθίζει όταν θέλει να δώσει έμφαση, και είχε μια λέξη μονο να του πει στην εισαγωγή της ανάρτησης του "ΝΤΡΟΠΗ". Του καταλόγισε, μεταξύ άλλων, πως "ξεπλένει ξεκάθαρα τους Σαμαρο-Βενιζέλος και τις άθλιες μνημονιακές πολιτικές τους", πως "προσπαθεί να πείσει τον κόσμο, λέγοντας ψέματα, πως δεν έγινε τίποτα στον χώρο της υγείας τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ", και ακόμη ότι "δανείστηκε στοιχεία από επερώτηση της ΝΔ!".



Η απάντηση του Παύλου Πολάκη: "ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ γι' αυτά που έμαθα πως είπες στην ΕΡΤ"

Ο αναπληρωτής Υπουργός έγραψε:

"Ηλία Σιωρα ,στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρε του Σωματειου του Ευαγγελισμου, μονο ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ μπορω να πω για αυτα που εμαθα πως είπες χθες στην ΕΡΤ !!!


Δείτε την ανάρτηση:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης