Έκαναν ωτοστόπ σε ηλικιωμένο και τον… έγδυσαν

Έκαναν ωτοστόπ σε ηλικιωμένο και τον… έγδυσαν

O 79χρονος εντυπωσιάστηκε από τα κάλλη της νεαρής Ρομά η οποία του απέσπασε την προσοχή και ο φίλος της ανενόχλητος τον έκλεψε

otostop
Η κοπέλα από το ζευγάρι Ρομά που του έκαναν ωτοστόπ στο ύψος της Στυλίδας εντυπωσίασε έναν 79χρονο από τα Τρίκαλα και δέχθηκε να τους μεταφέρει ως τη Λαμία, χωρίς να φαντάζεται πού θα κατέληγαν οι… κρυφές ματιές που της έριχνε!

Όσο εκείνος μοίραζε το βλέμμα του ανάμεσα στα κάλλη της νεαρής και τον δρόμο, ο 25χρονος σύντροφός της κατάφερνε να του αρπάξει αφαιρέσει ένα χρυσό ρολόι, ένα χρυσό σταυρό, δύο χρυσά δαχτυλίδια, ένα κινητό και δέκα ευρώ σε κέρματα! Όταν ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε πως τον «έγδυναν» και σταμάτησε το αυτοκίνητο, το ζευγάρι βγήκε τρέχοντας και διέφυγε στα χωράφια!

Ωστόσο, ο 79χρονος ενημέρωσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες και εντόπισαν τους δράστες στη Λαμία, απ’ όπου προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας. Στην κατοχή τους, σύμφωνα με το lamianow.gr, βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία εκτός από το ένα δακτυλίδι και τα κέρματα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δυο Ρομά, που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

*** Ως πελάτης μπήκε σε ένα κατάστημα στην περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο ένας 43χρονος Έλληνας, αλλά όταν βρήκε ευκαιρία ξάφρισε 250 ευρώ από την τσάντα μιας 22χρονης κοπέλας. Με τα στοιχεία της έρευνας που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, ο δράστης αναγνωρίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου κατηγορούμενος για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης