ClubFord Hellas: Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε παιδιά με αφορμή τα 20α γενέθλιά του

ClubFord Hellas: Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε παιδιά με αφορμή τα 20α γενέθλιά του

Την ευκαιρία να μάθουν κυκλοφοριακή αγωγή και οδηγική ασφάλεια, είχαν μκροί και μεγάλοι, μέσω του «1ο Kids & Parents Kart Tournament» που διοργάνωσε το ClubFord Hellas την Κυριακή 2 Ιουνίου

kart-1
Με αφορμή των γενεθλίων του ClubFord Hellas καθώς έκλεισε φέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στο χώρο της αυτοκίνησης αλλά και της ενημέρωσης- πληροφόρησης σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και αριθμώντας πάνω από 7.000 μέλη, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το «1ο CFH Kids & Parents Kart Tournament» στις εγκαταστάσεις της kartland στην Παλλήνη Αττικής.

Γονείς με τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία, να οδηγήσουν μονοθέσια ή διθέσια μικρά οχηματα, να ενημερωθούν από τους υπευθυνους-δασκάλους για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, οδηγικής ασφάλειας και κανόνων ασφαλείας.

Όπως μας υπογράμμισε ο Διαχειριστής-Υπεύθυνος επικοινωνίας του ClubFord Hellas Γιώργος Π. Καπνιάζης «Μας ενώνει η αγάπη για το αυτοκίνητο, το πάθος για την αυτοκίνηση, η αγωνία εμπέδωσης κι ενδυνάμωσης της ορθής οδηγικής παιδείας και κουλτούρας καθώς και της κυκλοφοριακής αγωγής και της τήρησης των κανόνων ασφαλείας. Πρωταρχικός μας στόχος πλέον δεν είναι να γίνουμε περισσότεροι... Πρωταρχικός μας στόχος είναι να γίνει η παρέα μας πιο ζεστή, πιο δυναμική, πιο αυτοκινητιστική... “Ενήλικες” πλέον επιθυμούμε να συνδέσουμε το όνομα του Club με δράσεις που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην κοινωνία και στα μέλη του. Οραματικό στόχο αποτελεί ακριβώς αυτή η σύνδεση της δράσης του ClubFord Hellas με την εμπέδωση της ορθής οδηγικής παιδείας και κουλτούρας και της κυκλοφοριακής αγωγής εκκινώντας από εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας» είπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη διοργάνωση του «1ου CFH Kids & Parents Kart Tournament» έγινε η αρχή της κοινής συνύπαρξης γονιών και παιδιών στην πίστα κι ευχή της Οργανωτικής Ομαδας και της παρέας του ClubFord Hellas είναι η προσπάθεια αυτή να έχει συνέχεια, προσθέτοντας ένα λιθαράκι στην ενδυνάμωση της ορθής οδηγικής παιδείας, στοχεύοντας πολλαπλά στην προαγωγή της κυκλοφοριακής αγωγής, την τήρηση των κανόνων ασφαλείας, τη μείωση των ατυχημάτων και τον περιορισμό των δυστυχημάτων.

Λεπτομέρειες για τα δρώμενα του ClubFord Hellas πορεί να βρουν οι. ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.clubford.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

kart-2
kart-3
kart-4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης