Serial killer στην Κύπρο: Ανανεώνεται το διάταγμα κράτησης για τον «Ορέστη»

Serial killer στην Κύπρο: Ανανεώνεται το διάταγμα κράτησης για τον «Ορέστη»

Αρχίζουν ξανά σήμερα οι έρευνες στη λίμνη Μεμί με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, όπου οι αρχές αναζητούν τη σορό της 6χρονης Sierra

metaxas
Την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 35χρονου serial killer Νίκου Μεταξά διέταξε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Ο 35χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ για άλλη μία φορά δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε ότι θα γίνουν αναγνωριστικές παρατάξεις.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της κυπριακής αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε σημειώσει πως υπάρχει αρκετό ανακριτικό έργο το οποίο πρέπει να γίνει, και ως εκ τούτου η Αστυνομία ζητήθηκε ανανέωση της κράτησής του. O κ. Αγγελίδης είχε ακόμη χαρακτηρίσει σημαντική εξέλιξη ως προς την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης, την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη.

Για την υπόθεση έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής περίπου 700 καταθέσεις, ενώ η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες σε πολλά σημεία, στα οποία ενδεχομένως να υπήρχαν στοιχεία για τη δράση του 35χρονου.

Την ίδια στιγμή, αρχίζουν ξανά σήμερα οι έρευνες στη λίμνη Μεμί με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, όπου οι αρχές αναζητούν τη σορό της 6χρονης Sierra. Χθες, οι ομάδες δυτών μετέφεραν τον εξοπλισμό τους από το Μιτσερό στο Ξυλιάτο και πλέον η προσοχή θα επικεντρωθεί στη λίμνη Μεμί.

Παράλληλα βρίσκονται σε αναμονή για τα αποτελέσματα της τρίτης σορού που εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, η οποία εικάζεται ότι ανήκει στην 29χρονη Maricar Valdez από τις Φιλιππίνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης