Τα μηνύματά τους προς πάσα κατεύθυνση έστειλαν αρκετοί ψηφοφόροι, με την «ηχηρή» αποχή τους από τις εκλογές του Β' γύρου, την Κυριακή.
Ανάμεσα σ' αυτούς τους ψηφοφόρους, υπήρχαν και αρκετοί συμπολίτες μας από τη Ρόδο, οι οποίοι επέλεξαν να μην ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα γιατί δεν ήθελαν να επιλέξουν κανέναν από τους δύο «μονομάχους» για τον δήμο του νησιού.
Υπήρξαν όμως και αυτοί, που το είπαν κιόλας και μάλιστα γραπτώς!
Αυτό έκανε και συμπολίτης ή συμπολίτισσά μας, η οποία αντί ψηφοδελτίου στην κάλπη σε εκλογικό τμήμα στις Καλυθιές έριξε το παρακάτω σημείωμα τονίζοντας μάλιστα ότι πήρε 50 ευρώ από τη γιαγιά του για να ψηφίσει.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).