Απατεώνας που αναζητούσε η Σλοβακία συνελήφθη στους Ευζώνους

Απατεώνας που αναζητούσε η Σλοβακία συνελήφθη στους Ευζώνους

Το βράδυ του Σαββάτου, ο αλλοδαπός εμφανίστηκε στους Ευζώνους επιδιώκοντας την είσοδό του στο ελληνικό έδαφος, ωστόσο κατά τον έλεγχο των στοιχείων του από τους αστυνομικούς του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο

teloneio-euzonon-ena
Να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα προσπάθησε ένας 51χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε διαφύγει από την Σλοβακία, όπου είχε διαπράξει απάτες και οι αρχές της χώρας είχαν εκδώσει σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, βάσει του οποίου αναζητούνταν.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο αλλοδαπός εμφανίστηκε στους Ευζώνους επιδιώκοντας την είσοδό του στο ελληνικό έδαφος, ωστόσο κατά τον έλεγχο των στοιχείων του από τους αστυνομικούς του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο. Έτσι, συνελήφθη από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παιονίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Κεντρικής Μακεδονίας, που δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του.

*** Στην Τρίπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 26χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου για διακεκριμένη κλοπή. Ο φυγόποινος νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης