Σεισμός 5 Ρίχτερ στα ελληνοαλβανικά σύνορα τα ξημερώματα
Ακολούθησαν δύο ακόμα δονήσεις μεγέθους 4,7 Ρίχτερ και μία 4,4 Ρίχτερ 20 λεπτά αργότερα
«Μπαράζ» σεισμικών δονήσεων ταρακούνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου την δυτική Μακεδονία.
Ο μεγαλύτερος από τους σεισμούςαυτούς ήταν μεγέθους 5 Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 07:26 το πρωί, στο αλβανικό έδαφος, 47 χιλιόμετρα δυτικά της Καστοριάς, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών.
Ακολούθησε σεισμός μεγέθους 4,7 Ρίχτερ επίσης επί αλβανικού εδάφους αυτή τη φορά, στις 07:32, με επίκεντρο 39 χιλιόμετρα βόρεια της Κόνιτσας.
Ένα λεπτό αργότερα, νέα δόνηση με το ίδιο μέγεθος, 4,7 Ρίχτερ, σημειώθηκε 38 χιλιόμετρα δυτικά, βορειοδυτικά της Καστοριάς, ενώ το «μπαράζ» σεισμών ολοκληρώθηκε στις 07:52 με σεισμό μεγέθους 4,4 Ρίχτερ, 44 χιλιόμετρα δυτικά, βορειοδυτικά της Καστοριάς.
Κλείσιμο
Από τους σεισμούς δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στις ελληνικές περιοχές.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.