Στη δικογραφία για την επίθεση Ρουβίκωνα στη Βουλή ηγετικό μέλος της οργάνωσης- «Θα πάω φυλακή», λέει
Σύμφωνα με δική του ανάρτηση στο facebook, το όνομα του ηγετικού μέλους της οργάνωσης Γιώργου Καλαϊτζίδη είναι στη δικογραφία- Προεξοφλεί τη σύλληψή του και ότι θα πάει φυλακή καθώς δεν έχει χρήματα για εγγύηση ο ίδιος
Τη σύλληψή του για την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή και ακολούθως τη φυλάκισή του, αφού δεν έχει χρήματα για να πληρώσει εγγύηση προεξοφλεί με ανάρτησή του στο facebook το ηγετικό μέλος της αναρχικής οργάνωσης, Γιώργος Καλαϊτζίδης.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, πληροφορείται ότι έχει ταυτοποιηθεί ως ένας εκ των μελών του Ρουβίκωνα που έκαναν την επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή και προβλέπει ότι εφόσον εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του θα συλληφθεί, θα οδηγηθεί στον ανακριτή και θα επιβληθεί και σε εκείνον εγγύηση 30.000 ευρώ, χρήματα που δεν έχει. Ετσι, θα πάει στη φυλακή. «Ο αγώνας συνεχίζεται», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Καλαϊτζίδης. Υπενθυμίζεται ότι ήδη «τρέχει» η προθεσμία για άλλο μέλος της οργάνωσης που κατηγορείται για συμμετοχή στην ίδια επίθεση, προκειμένου να καταβάλλει εγγύηση 30.000 ευρώ για να παραμείνει ελεύθερος μέχρι τη δίκη του. Σε βάρος αυτού του προσώπου έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας