Στη δικογραφία για την επίθεση Ρουβίκωνα στη Βουλή ηγετικό μέλος της οργάνωσης- «Θα πάω φυλακή», λέει

Στη δικογραφία για την επίθεση Ρουβίκωνα στη Βουλή ηγετικό μέλος της οργάνωσης- «Θα πάω φυλακή», λέει

Σύμφωνα με δική του ανάρτηση στο facebook, το όνομα του ηγετικού μέλους της οργάνωσης Γιώργου Καλαϊτζίδη είναι στη δικογραφία- Προεξοφλεί τη σύλληψή του και ότι θα πάει φυλακή καθώς δεν έχει χρήματα για εγγύηση ο ίδιος

vouli_main01
Τη σύλληψή του για την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή και ακολούθως τη φυλάκισή του, αφού δεν έχει χρήματα για να πληρώσει εγγύηση προεξοφλεί με ανάρτησή του στο facebook το ηγετικό μέλος της αναρχικής οργάνωσης, Γιώργος Καλαϊτζίδης. 

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, πληροφορείται ότι έχει ταυτοποιηθεί ως ένας εκ των μελών του Ρουβίκωνα που έκαναν την επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή και προβλέπει ότι εφόσον εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του θα συλληφθεί, θα οδηγηθεί στον ανακριτή και θα επιβληθεί και σε εκείνον εγγύηση 30.000 ευρώ, χρήματα που δεν έχει. Ετσι, θα πάει στη φυλακή. «Ο αγώνας συνεχίζεται», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Καλαϊτζίδης. Υπενθυμίζεται ότι ήδη «τρέχει» η προθεσμία για άλλο μέλος της οργάνωσης που κατηγορείται για συμμετοχή στην ίδια επίθεση, προκειμένου να καταβάλλει εγγύηση 30.000 ευρώ για να παραμείνει ελεύθερος μέχρι τη δίκη του. Σε βάρος αυτού του προσώπου  έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης